Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - The work is focused on the fat content determination in chosen long-life meat products with the help of image analysis applied on the microscopically processed samples. The results have been compared with the values achieved in accredited laboratory where the samples have been examined by the Soxhlet chemical method. As shown in the results, it is possible to use image analysis for tentative but relatively fast determination of meat products production procedure accuracy. The other possibility of usage is to verify the quantity and the quality of raw materials. (en)
- Práce je zaměřena na stanovení obsahu tuku u vybraných trvanlivých masných výrobků pomocí obrazové analýzy aplikované na mikroskopicky zpracované vzorky. Zjištěné výsledky byly porovnány s hodnotami získanými akreditovanou laboratoří, kde byly vzorky vyšetřeny běžnou chemickou metodou. Jak vyplývá z výsledků, analýzu obrazu lze použít k orientačnímu, ale poměrně rychlému stanovení správnosti výrobního postupu masných výrobků. Další možností použití je ověření množství a kvality výrobních surovin.
- Práce je zaměřena na stanovení obsahu tuku u vybraných trvanlivých masných výrobků pomocí obrazové analýzy aplikované na mikroskopicky zpracované vzorky. Zjištěné výsledky byly porovnány s hodnotami získanými akreditovanou laboratoří, kde byly vzorky vyšetřeny běžnou chemickou metodou. Jak vyplývá z výsledků, analýzu obrazu lze použít k orientačnímu, ale poměrně rychlému stanovení správnosti výrobního postupu masných výrobků. Další možností použití je ověření množství a kvality výrobních surovin. (cs)
|
Title
| - Stanovení tuku u vybraných masných výrobků pomocí programu pro analýzu obrazu
- Stanovení tuku u vybraných masných výrobků pomocí programu pro analýzu obrazu (cs)
- Determination of Fat in Selected Meat Products by Image Analysis Method (en)
|
skos:prefLabel
| - Stanovení tuku u vybraných masných výrobků pomocí programu pro analýzu obrazu
- Stanovení tuku u vybraných masných výrobků pomocí programu pro analýzu obrazu (cs)
- Determination of Fat in Selected Meat Products by Image Analysis Method (en)
|
skos:notation
| - RIV/62157124:16270/10:00002863!RIV11-MSM-16270___
|
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/62157124:16270/10:00002863
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - image analysis; fat; meat product (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
| |
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| - Bezpečnosť a kontrola potravín : Zborník prác z medzinárodnej vedeckej konferencie
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Pospiech, Matej
- Randulová, Zdeňka
- Tremlová, Bohuslava
- Řezáčová Lukášková, Zuzana
- Talandová, Michaela
|
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
| |
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
| |
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
| |
number of pages
| |
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
| - Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre
|
https://schema.org/isbn
| |
http://localhost/t...ganizacniJednotka
| |
is http://linked.open...avai/riv/vysledek
of | |