Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - Vegetable additives (vegetable protein, wheat, starch) are commonly used in meat products for their technological and economical aspects. However some of these additives can negativly caus alergic reactions in sensitive people, technological and hygienical food characters. (en)
- Při výrobě masných výrobků jsou již tradičně používány suroviny rostlinného původu, jako jsou rostlinné bílkoviny, mouky, škroby či vláknina. Někdy jsou suroviny v důsledku tlaku obchodních řetězců na %22nízké ceny%22 výrobci dokonce používány jako náhrada kvalitní masné suroviny. Některé z nich mohou negativně ovlivnit spotřebitele, technologické vlastnosti výrobku a jeho trvanlivost.
- Při výrobě masných výrobků jsou již tradičně používány suroviny rostlinného původu, jako jsou rostlinné bílkoviny, mouky, škroby či vláknina. Někdy jsou suroviny v důsledku tlaku obchodních řetězců na %22nízké ceny%22 výrobci dokonce používány jako náhrada kvalitní masné suroviny. Některé z nich mohou negativně ovlivnit spotřebitele, technologické vlastnosti výrobku a jeho trvanlivost. (cs)
|
Title
| - Mikroskopické metody v analýze potravin - detekce falšování potravin a detekce rizikových složek v potravinách - složky rostlinného původu
- Mikroskopické metody v analýze potravin - detekce falšování potravin a detekce rizikových složek v potravinách - složky rostlinného původu (cs)
- Microscopy methods in foodanalysis (en)
|
skos:prefLabel
| - Mikroskopické metody v analýze potravin - detekce falšování potravin a detekce rizikových složek v potravinách - složky rostlinného původu
- Mikroskopické metody v analýze potravin - detekce falšování potravin a detekce rizikových složek v potravinách - složky rostlinného původu (cs)
- Microscopy methods in foodanalysis (en)
|
skos:notation
| - RIV/62157124:16270/10:00002858!RIV11-MSM-16270___
|
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...iv/cisloPeriodika
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/62157124:16270/10:00002858
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - alergy; immunohistochemical method; histochemical method (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...odStatuVydavatele
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| |
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...v/svazekPeriodika
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Pospiech, Matej
- Randulová, Zdeňka
- Tremlová, Bohuslava
- Řezáčová Lukášková, Zuzana
- Bartl, Pavel
|
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
| |
issn
| |
number of pages
| |
http://localhost/t...ganizacniJednotka
| |
is http://linked.open...avai/riv/vysledek
of | |