Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - The aim of this study was to determine the physical and chemical composition of smoked cheese by near-infrared reflectance spectroscopy. The results demonstrate that near-infrared spectroscopy is a useful method to evaluate physico-chemical composition of goat's cheese samples. (en)
- Cílem práce bylo stanovení parametrů uzených sýrů (obsah tuku, tuk v sušině, sušina, chloridy, pH, titrační kyselost a aktivita vody) pomocí FT-NIR spektrometrie. Nebyly zjištěny statisticky významné rozdíly (p = 0,05) mezi hodnotami zjištěnými pomocí FT-NIR a referenčními metodami.
- Cílem práce bylo stanovení parametrů uzených sýrů (obsah tuku, tuk v sušině, sušina, chloridy, pH, titrační kyselost a aktivita vody) pomocí FT-NIR spektrometrie. Nebyly zjištěny statisticky významné rozdíly (p = 0,05) mezi hodnotami zjištěnými pomocí FT-NIR a referenčními metodami. (cs)
|
Title
| - Využití NIR spektrometrie při analýze fyzikálně-chemických parametrů uzených sýrů
- Application of NIR spectroscopy to the analysis of physical and chemical properties in smoked cheese (en)
- Využití NIR spektrometrie při analýze fyzikálně-chemických parametrů uzených sýrů (cs)
|
skos:prefLabel
| - Využití NIR spektrometrie při analýze fyzikálně-chemických parametrů uzených sýrů
- Application of NIR spectroscopy to the analysis of physical and chemical properties in smoked cheese (en)
- Využití NIR spektrometrie při analýze fyzikálně-chemických parametrů uzených sýrů (cs)
|
skos:notation
| - RIV/62157124:16270/08:00001810!RIV09-MSM-16270___
|
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/62157124:16270/08:00001810
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - NIR spectroscopy; cheese (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| - sborník příspěvků z XXXIX. Symposia o nových směrech výroby a hodnocení potravin
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Dračková, Michaela
- Janštová, Bohumíra
- Navrátilová, Pavlína
- Vorlová, Lenka
- Přidalová, Hana
|
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
| |
issn
| |
number of pages
| |
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
| - Výzkumný ústav potravinářský Praha
|
http://localhost/t...ganizacniJednotka
| |
is http://linked.open...avai/riv/vysledek
of | |