Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - V průběhu deseti dní skladování porcí kapra obecného (Cyprinus carpio L.) za chladírenských podmínek (+ 4 °C) byl sledován vlyv vakuového balení na základní mikrobiologické parametry balených porcí kapra, s cílem určit dobu údržnosti. Celkem bylo vyšetřeno 70 kusů kapra, pričemž byly použity dva druhy balení, balení prosté a balení vakuové. Údržnost porcí kapra skladovaných v prostém balení byla stanovená na 3 - 4 dny, v balení vakuovém na 5 dní. (cs)
- Počas desiatich dní skladovania porcií kapra obecného (Cyprinus carpio L.) za chladiarenských podmienok (+ 4 °C) bol sledovaný vplyv vákuového balenia na základné mikrobiologické parametre balených porcií kapra, s cieľom určiť dobu údržnosti. Celkovo bolo vyšetrených 70 kusov kapra, pričom boli použité dva druhy balenia, balenie prosté a balenie vákuové. Údržnosť porcií kapra skladovaných v prostom balení bola stanovená na 3 - 4 dni, v balení vákuovom na 5 dní.
- The aim of this study was to observe the influence of vacuum packaging on microbiological parameters of common carp throughout ten days? storage at refrigerating temperatures (+ 4 °C) and to determine its shelf-life. In total, 70 samples of common carp (Cyprinus carpio L.) were examined and two different kinds of packaging were used. In simple packaging, the shelf life of common carp was set at 3 - 4 days and in vacuum packaging at 5 days. (en)
|
Title
| - Vplyv vákuového balenia na mikrobiálnu kontamináciu kapra obecného (Cyprinus carpio L.)
- The effect of vacuum packaging on the microbial contamination of common carp (Cyprinus carpio L.) (en)
- Vlyv vakuového balení na mikrobiální kontaminaci kapra obecného (Cyprinus carpio L.) (cs)
|
skos:prefLabel
| - Vplyv vákuového balenia na mikrobiálnu kontamináciu kapra obecného (Cyprinus carpio L.)
- The effect of vacuum packaging on the microbial contamination of common carp (Cyprinus carpio L.) (en)
- Vlyv vakuového balení na mikrobiální kontaminaci kapra obecného (Cyprinus carpio L.) (cs)
|
skos:notation
| - RIV/62157124:16270/08:00001640!RIV09-MSM-16270___
|
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...iv/cisloPeriodika
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/62157124:16270/08:00001640
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - Common carp; vacuum packaging; shelf-life (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...odStatuVydavatele
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| |
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...v/svazekPeriodika
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Steinhauserová, Iva
- Hudecová, Katarína
|
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
| |
issn
| |
number of pages
| |
http://localhost/t...ganizacniJednotka
| |
is http://linked.open...avai/riv/vysledek
of | |