About: Obsah malondialdehydu v mase kapra obecného.(Cyprinus carpio L.)     Goto   Sponge   Distinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Work follow effect of different thermal form of formation MDA in fresh meat,heat treatment and cold and froozen storage. (en)
  • Práce sleduje účinek různých tepelných úprav na vznik MDA u masa čerstvého, tepelně opracovaného a následně chladírensky a mrazírensky skladovaného.
  • Práce sleduje účinek různých tepelných úprav na vznik MDA u masa čerstvého, tepelně opracovaného a následně chladírensky a mrazírensky skladovaného. (cs)
Title
  • Obsah malondialdehydu v mase kapra obecného.(Cyprinus carpio L.)
  • Obsah malondialdehydu v mase kapra obecného.(Cyprinus carpio L.) (cs)
  • Contents of malondialdehyde of meat Cyprinus carpio. (en)
skos:prefLabel
  • Obsah malondialdehydu v mase kapra obecného.(Cyprinus carpio L.)
  • Obsah malondialdehydu v mase kapra obecného.(Cyprinus carpio L.) (cs)
  • Contents of malondialdehyde of meat Cyprinus carpio. (en)
skos:notation
  • RIV/62157124:16270/07:00001376!RIV08-MSM-16270___
http://linked.open.../vavai/riv/strany
  • 161-164
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MSM6215712402)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 438599
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/62157124:16270/07:00001376
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • Carp; malondialdehyde; meat (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [F8BFC0E55A8D]
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Košice
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • zborník prednášok a posterov Hygiena Alimentorum XXVIII 2007
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Malota, Ladislav
  • Halamíčková, Alena
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • Univerzita veterinárného lekárstva Košice
https://schema.org/isbn
  • 978-80-8077-055-6
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 16270
is http://linked.open...avai/riv/vysledek of
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 112 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software