About: Resistance of selected tomato varieties to the causal agent of bacterial speck     Goto   Sponge   Distinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Ve skleníkových podmínkách byla testována rezistence vybraných odrůd rajčat k patogenu způsobujícího bakteriální tečkovitost Pseudomonas syringae pv. tomato (Pst). V sortimentu byly zařazeny odrůdy doporučené pro přímý konzum a pro konzervárenské zpracování. Méně napadené byly odrůdy doporučené pro přímý konzum. Nebyla zjištěna žádná rezistentní odrůda. Jako slabě náchylné byly hodnoceny odrůdy Pollicino a Minigold. Střední náchylnost vykazovaly odrůdy Oranže, Aneta, Hana a Karla.
  • Ve skleníkových podmínkách byla testována rezistence vybraných odrůd rajčat k patogenu způsobujícího bakteriální tečkovitost Pseudomonas syringae pv. tomato (Pst). V sortimentu byly zařazeny odrůdy doporučené pro přímý konzum a pro konzervárenské zpracování. Méně napadené byly odrůdy doporučené pro přímý konzum. Nebyla zjištěna žádná rezistentní odrůda. Jako slabě náchylné byly hodnoceny odrůdy Pollicino a Minigold. Střední náchylnost vykazovaly odrůdy Oranže, Aneta, Hana a Karla. (cs)
  • In greenhouse conditions were tested selected varieties of tomato resistance to bacterial pathogen causing bacterial speck disease. The varieties recommended for direct consumption were less infected. There were no resistant varieties. Varieties Pollicino and Minigold were rated as slightly susceptible and varieties Oranže, Aneta, Hana and Karla were rated as moderately susceptible. (en)
Title
  • Resistance of selected tomato varieties to the causal agent of bacterial speck (en)
  • Rezistence vybraných odrůd rajčat k původci bakteriální tečkovitosti
  • Rezistence vybraných odrůd rajčat k původci bakteriální tečkovitosti (cs)
skos:prefLabel
  • Resistance of selected tomato varieties to the causal agent of bacterial speck (en)
  • Rezistence vybraných odrůd rajčat k původci bakteriální tečkovitosti
  • Rezistence vybraných odrůd rajčat k původci bakteriální tečkovitosti (cs)
skos:notation
  • RIV/62156489:43210/14:00229070!RIV15-MSM-43210___
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • S
http://linked.open...iv/cisloPeriodika
  • 12
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 42678
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/62156489:43210/14:00229070
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • tomato; Pseudomonas syringae pv. tomato; susceptibility; disease intensity (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...odStatuVydavatele
  • CZ - Česká republika
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [E8D98C3B4012]
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Úroda
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...v/svazekPeriodika
  • 62
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Fišerová, Helena
  • Víchová, Jana
issn
  • 0139-6013
number of pages
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 43210
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 75 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software