About: Effect of storage temperature on the partially fermented wine must viscosity process     Goto   Sponge   Distinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Tento článek se zabývá problematikou teploty skladování burčáku. Sledovány byly čtyři vzorky burčáku z plodů révy vinné odrůdy Rulandské šedé (Pinot Gris). Dva vzorky byly uchovávány v chladném prostředí 5 °C a dva vzorky byly uchovávány při pokojové teplotě 22 °C.
  • Tento článek se zabývá problematikou teploty skladování burčáku. Sledovány byly čtyři vzorky burčáku z plodů révy vinné odrůdy Rulandské šedé (Pinot Gris). Dva vzorky byly uchovávány v chladném prostředí 5 °C a dva vzorky byly uchovávány při pokojové teplotě 22 °C. (cs)
  • This article deals with effect of storage temperature on the partially fermented wine must viscosity. Four samples of partially fermented wine must (Pinot Gris) were observed. Two samples were stored in cold temperature 5 °C and another two samples were stored in the temperature 22 °C. (en)
Title
  • Effect of storage temperature on the partially fermented wine must viscosity process (en)
  • Vliv teploty skladování na průběh viskozity burčáku
  • Vliv teploty skladování na průběh viskozity burčáku (cs)
skos:prefLabel
  • Effect of storage temperature on the partially fermented wine must viscosity process (en)
  • Vliv teploty skladování na průběh viskozity burčáku
  • Vliv teploty skladování na průběh viskozity burčáku (cs)
skos:notation
  • RIV/62156489:43210/14:00214023!RIV15-MSM-43210___
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • S
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 53935
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/62156489:43210/14:00214023
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • partially fermented wine must; modelling; viscosity; storage temperature (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [9AAA69B038E9]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
  • Mendelova univerzita v Brně
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Brno
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Sborník příspěvků XL. Konference o jakosti potravin a potravinových surovin - Ingrovy dny 2014
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Nedomová, Šárka
  • Kumbár, Vojtěch
  • Křivánek, Ivo
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně
https://schema.org/isbn
  • 978-80-7375-944-5
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 43210
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software