About: Stanovení texturních vlastností sýru zrajícího pod mazem objektivními metodami při různých způsobech skladování     Goto   Sponge   Distinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Cílem této práce bylo zhodnocení texturních vlastností Pravých olomouckých tvarůžků skladovaných různými způsoby.
  • Cílem této práce bylo zhodnocení texturních vlastností Pravých olomouckých tvarůžků skladovaných různými způsoby. (cs)
  • The aim of this study was to observe textural Olomouc Curd Cheese properties stored in different temperature conditions. (en)
Title
  • Stanovení texturních vlastností sýru zrajícího pod mazem objektivními metodami při různých způsobech skladování
  • Stanovení texturních vlastností sýru zrajícího pod mazem objektivními metodami při různých způsobech skladování (cs)
  • Determination of smear-ripened cheese textural properties by objective methods in different storage conditions (en)
skos:prefLabel
  • Stanovení texturních vlastností sýru zrajícího pod mazem objektivními metodami při různých způsobech skladování
  • Stanovení texturních vlastností sýru zrajícího pod mazem objektivními metodami při různých způsobech skladování (cs)
  • Determination of smear-ripened cheese textural properties by objective methods in different storage conditions (en)
skos:notation
  • RIV/62156489:43210/12:00192427!RIV13-MSM-43210___
http://linked.open...avai/predkladatel
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • S
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 171035
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/62156489:43210/12:00192427
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • storing; hardness; Olomouc Curd Cheese (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [3E6AFEEC18B0]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
  • Mendel University in Brno
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Brno, Czech Republic
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • MendelNet 2012 - Proceedings of International Ph.D. Students Conference
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Cwiková, Olga
  • Nedomová, Šárka
  • Strnková, Jana
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • Mendel University in Brno, Faculty of Agronomy
https://schema.org/isbn
  • 978-80-7375-656-7
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 43210
is http://linked.open...avai/riv/vysledek of
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 64 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software