About: Vliv vajec na výslednou barevnost a kvalitu těstovin     Goto   Sponge   Distinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Byly vyrobeny těstoviny z pšeničné mouky polohrubé a ze semoliny s obsahem různých koncentrací špenátového protlaku a šťávy z červené řepy. Bylo provedeno hodnocení jakosti, včetně senzorického. Neprokázalo se, že by přídavek vajec zabránil uvolňování barvy při vaření jak u pšeničné, tak u semolinové mouky. Vaječné těstoviny s přídavkem špenátu nebo šťávy z červené řepy byly po uvaření zbarveny do žluté barvy. Zelená a červená barva se vyvařila stejně jako u těstovin bezvaječných.
  • Byly vyrobeny těstoviny z pšeničné mouky polohrubé a ze semoliny s obsahem různých koncentrací špenátového protlaku a šťávy z červené řepy. Bylo provedeno hodnocení jakosti, včetně senzorického. Neprokázalo se, že by přídavek vajec zabránil uvolňování barvy při vaření jak u pšeničné, tak u semolinové mouky. Vaječné těstoviny s přídavkem špenátu nebo šťávy z červené řepy byly po uvaření zbarveny do žluté barvy. Zelená a červená barva se vyvařila stejně jako u těstovin bezvaječných. (cs)
  • Pasta is made from wheat flour T 550 and semolina from hard wheat with addition of spinach and sauce of red beet. (en)
Title
  • Vliv vajec na výslednou barevnost a kvalitu těstovin
  • Vliv vajec na výslednou barevnost a kvalitu těstovin (cs)
  • The effect of eggs on the colouring and quality of pasta (en)
skos:prefLabel
  • Vliv vajec na výslednou barevnost a kvalitu těstovin
  • Vliv vajec na výslednou barevnost a kvalitu těstovin (cs)
  • The effect of eggs on the colouring and quality of pasta (en)
skos:notation
  • RIV/62156489:43210/06:00102813!RIV07-MSM-43210___
http://linked.open.../vavai/riv/strany
  • 429;431
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MSM 432100001)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 506870
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/62156489:43210/06:00102813
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • pasta; red beet; spinach (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [601A888C784E]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
  • Skalský Dvůr
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Praha
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Sborník příspěvků XXXVII. Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Kučerová, Jindřiška
  • Mlček, Jiří
  • Šottníková, Viera
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
issn
  • 1802-1433
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • Výzkumný ústav potravinářský Praha
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 43210
is http://linked.open...avai/riv/vysledek of
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software