Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - This chapter deals with following groups of food and food products: fresh fruit and vegetable, products produced from fruit and vegetables and nuts. The general characteristics and classification, related legislation requirements, quality demands, nutritive importance and recommendation for consumer are described for these types of food. (en)
- Tato kapitola se zabývá těmito skupinami potravin a potravinářských výrobků: čerstvé ovoce a zelenina, výrobky z ovoce a zeleniny a suché skořápkové plody. Pro každou z těchto skupin je uvedena obecná charakteristika a klasifikace, příslušné legislativní předpisy, požadavky na jakost, význam ve výživě a doporučení pro spotřebitele.
- Tato kapitola se zabývá těmito skupinami potravin a potravinářských výrobků: čerstvé ovoce a zelenina, výrobky z ovoce a zeleniny a suché skořápkové plody. Pro každou z těchto skupin je uvedena obecná charakteristika a klasifikace, příslušné legislativní předpisy, požadavky na jakost, význam ve výživě a doporučení pro spotřebitele. (cs)
|
Title
| - Fresh and processed fruit and vegetable (en)
- Čerstvé a zpracované ovoce a zelenina
- Čerstvé a zpracované ovoce a zelenina (cs)
|
skos:prefLabel
| - Fresh and processed fruit and vegetable (en)
- Čerstvé a zpracované ovoce a zelenina
- Čerstvé a zpracované ovoce a zelenina (cs)
|
skos:notation
| - RIV/60461373:22330/14:43897938!RIV15-MSM-22330___
|
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/60461373:22330/14:43897938
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - fruit, vegetables, processed fruit and vegetable (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| - Potravinářské zbožíznalství
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...v/pocetStranKnihy
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Dobiáš, Jaroslav
- Rajchl, Aleš
|
number of pages
| |
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
| |
https://schema.org/isbn
| |
http://localhost/t...ganizacniJednotka
| |