Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - Projekt inovace řešený ve spolupráci se společností Slovácká Fruta, a.s. (2011 - 2013). Výsledkem projektu byla instalace nové technologie umožňující optimalizaci výroby chlazených paštik. Nové technologie umožnily vývoj nových výrobků s efektivním využitím všech složek surovin. U nových výrobků došlo ke zlepšení podílu nutričně a senzoricky významných látek ve finálním produktu. Celý výrobní proces se výrazně zkrátil, především došlo ke zkrácení tepelného namáhání suroviny a finálních produktů. Zavedení nové technologie bylo klíčové pro vývoj receptur paštik a obdobných masných výrobků s lepšími nutričními a senzorickými vlastnostmi pro spotřebitele. Projekt MZe (Podpora rozvoje venkova).
- Projekt inovace řešený ve spolupráci se společností Slovácká Fruta, a.s. (2011 - 2013). Výsledkem projektu byla instalace nové technologie umožňující optimalizaci výroby chlazených paštik. Nové technologie umožnily vývoj nových výrobků s efektivním využitím všech složek surovin. U nových výrobků došlo ke zlepšení podílu nutričně a senzoricky významných látek ve finálním produktu. Celý výrobní proces se výrazně zkrátil, především došlo ke zkrácení tepelného namáhání suroviny a finálních produktů. Zavedení nové technologie bylo klíčové pro vývoj receptur paštik a obdobných masných výrobků s lepšími nutričními a senzorickými vlastnostmi pro spotřebitele. Projekt MZe (Podpora rozvoje venkova). (cs)
- Innovation project designed in collaboration with company Slovácká Fruta , as ( 2011-2013 ) . The result of the project was the installation of a new technology for optimizing the production of refrigerated pâtés . New technologies have enabled the development of new products with efficient utilization of all components of raw materials. For new products to improve nutritional and sensory share important substances in the final product . The entire production process is significantly shortened , especially the shortening heat stress raw materials and finished products. The introduction of new technology was crucial for the development of similar recipes pate and meat products with better nutritional and sensory properties consumers. Project of the Ministry of Agriculture. (en)
|
Title
| - Innovation in manufacturing refrigerated pâtés (en)
- Inovace ve výrobě chlazených paštik
- Inovace ve výrobě chlazených paštik (cs)
|
skos:prefLabel
| - Innovation in manufacturing refrigerated pâtés (en)
- Inovace ve výrobě chlazených paštik
- Inovace ve výrobě chlazených paštik (cs)
|
skos:notation
| - RIV/60461373:22330/13:43896829!RIV14-MSM-22330___
|
http://linked.open...avai/predkladatel
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...onomickeParametry
| - Zvýšení produkce chlazených paštik o 2%.
|
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/60461373:22330/13:43896829
|
http://linked.open...terniIdentifikace
| |
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open...vai/riv/kategorie
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - pâtés; refrigerated; manufacturing; Innovation (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open.../licencniPoplatek
| |
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...echnickeParametry
| - Smlouva o řešení projektu. Zpráva o řešení projektu. Uvedení inovovaných výrobků na trh.
|
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Horsáková, Iveta
- Voldřich, Michal
- Kvasnička, František
- Ševčík, Rudolf
- Pivoňka, Jan
- Rajchl, Aleš
- Urbančíková, Zdeňka
- Pohůnek, Václav
|
http://linked.open...avai/riv/vlastnik
| |
http://linked.open...itiJinymSubjektem
| |
http://localhost/t...ganizacniJednotka
| |