Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - The project resulted in the installation of new technologies to optimize production of fermented meat products. Implementation of the project enabled the optimization of the production process, the optimization of drying parameters (temperature, humidity and air flow). (en)
- Výsledkem projektu byla instalace nové iovované technologie umožňující optimalizaci výroby trvanlivých fermentovaných masných výrobků. Realizace projektu umožnila optimalizací celého výrobního procesu, především optimalizaci sušících parametrů (teplota, vlhkost a proudění vzduchu). Optimalizace celého procesu umožnila zkrácení doby výroby fermentovaných trvanlivých masných výrobků.
- Výsledkem projektu byla instalace nové iovované technologie umožňující optimalizaci výroby trvanlivých fermentovaných masných výrobků. Realizace projektu umožnila optimalizací celého výrobního procesu, především optimalizaci sušících parametrů (teplota, vlhkost a proudění vzduchu). Optimalizace celého procesu umožnila zkrácení doby výroby fermentovaných trvanlivých masných výrobků. (cs)
|
Title
| - Cooperation in the development and introduction of new technology of fermented meat products (en)
- Spolupráce při vývoji a zavedení nové technologie zrání a balení fermentovaných masných výrobků
- Spolupráce při vývoji a zavedení nové technologie zrání a balení fermentovaných masných výrobků (cs)
|
skos:prefLabel
| - Cooperation in the development and introduction of new technology of fermented meat products (en)
- Spolupráce při vývoji a zavedení nové technologie zrání a balení fermentovaných masných výrobků
- Spolupráce při vývoji a zavedení nové technologie zrání a balení fermentovaných masných výrobků (cs)
|
skos:notation
| - RIV/60461373:22330/12:43894534!RIV13-MSM-22330___
|
http://linked.open...avai/predkladatel
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...onomickeParametry
| - Zvýšení produkce fermentovaných masných výrobků o 5%.
|
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/60461373:22330/12:43894534
|
http://linked.open...terniIdentifikace
| |
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open...vai/riv/kategorie
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - fermented meat products (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open.../licencniPoplatek
| |
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...echnickeParametry
| - Smlouva o řešení projektu%22Spolupráce při vývoji a zavedení nové technologie zrání a balení fermentovaných masných výrobků%22. Zpráva o řešení projektu.
|
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Horsáková, Iveta
- Voldřich, Michal
- Václavíková, Eliška
- Ševčík, Rudolf
- Pivoňka, Jan
- Rajchl, Aleš
- Urbančíková, Zdeňka
- Pražáková, Šárka
- Duchová, Iveta
|
http://linked.open...avai/riv/vlastnik
| |
http://linked.open...itiJinymSubjektem
| |
http://localhost/t...ganizacniJednotka
| |