Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - Lýze buněk představuje jev velké důležitosti vyskytující se při zrání sýrů polotvrdých a tvrdých sýrů. Lýze buněk bakterií mléčného kvašení má silný vliv na vznik aroma sýrů a urychlení zrání sýrů. Za účelem této práce bylo vybráno pět kmenů Lactococcus lactis (NIZO R5, LCC 416, HMM 81, NIZO B643 and AM2).
- Lýze buněk představuje jev velké důležitosti vyskytující se při zrání sýrů polotvrdých a tvrdých sýrů. Lýze buněk bakterií mléčného kvašení má silný vliv na vznik aroma sýrů a urychlení zrání sýrů. Za účelem této práce bylo vybráno pět kmenů Lactococcus lactis (NIZO R5, LCC 416, HMM 81, NIZO B643 and AM2). (cs)
- Cell lysis is a phenomenon of large importance in semi-hard and hard cheese ripening. Cell lysis of lactic bacteria has a strong impact on cheese aroma production and fastens cheese ripening. For the purpose of this work, five Lactococcus lactis (NIZO R5, LCC 416, HMM 81, NIZO B643 and AM2) strains were chosen. (en)
|
Title
| - Metody pro stanoveni buněčné lýze bakterií mléčného kvašení.
- Metody pro stanoveni buněčné lýze bakterií mléčného kvašení. (cs)
- Methods for determination of cell lysis of lactic acid bacteria. (en)
|
skos:prefLabel
| - Metody pro stanoveni buněčné lýze bakterií mléčného kvašení.
- Metody pro stanoveni buněčné lýze bakterií mléčného kvašení. (cs)
- Methods for determination of cell lysis of lactic acid bacteria. (en)
|
skos:notation
| - RIV/60461373:22330/08:00021218!RIV09-MSM-22330___
|
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/60461373:22330/08:00021218
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - Cell lysis; lactococci; semi-hard cheese; hard cheese; cheese ripening. (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
| |
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| - Celostátní přehlídky sýrů 2008 - Výsledky přehlídek a sborník přednášek konference Mléko a sýry
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Šviráková, Eva
- Abrlová, Magdaléna
- Hlavsová, Barbora
|
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
| |
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
| |
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
| |
number of pages
| |
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
| - Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
|
https://schema.org/isbn
| |
http://localhost/t...ganizacniJednotka
| |
is http://linked.open...avai/riv/vysledek
of | |