Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - Aby fermentované výrobky vykazovaly zdraví prospěšné účinky, je nezbytné zajistit dostatečně vysoké počty probiotických mikroorganismů na konci fermentace a v průběhu skladování výrobku. Na životaschopnost a probiotické vlastnosti bifidobakterií má vliv celá řada faktorů, z nichž některé jsou zmíněny. V další části jsou zmíněny výrobky obsahující bifidobakterie.
- Aby fermentované výrobky vykazovaly zdraví prospěšné účinky, je nezbytné zajistit dostatečně vysoké počty probiotických mikroorganismů na konci fermentace a v průběhu skladování výrobku. Na životaschopnost a probiotické vlastnosti bifidobakterií má vliv celá řada faktorů, z nichž některé jsou zmíněny. V další části jsou zmíněny výrobky obsahující bifidobakterie. (cs)
- To realize health benefits, probiotic bacteria must be viable and must be available in a high concentration. Viability of probiotic bacteria can be improved by selection of strains, incorporation of bifidogenic and growth factors into the cultivation media, technological and storage conditions of products. Because of the potential health benefits bifidobacteria are increasingly being incorporated into dairy foods. Various products containing bifidobacteria available on the market and in developing process are discussed. (en)
|
Title
| - Faktory ovlivňující životaschopnost bifidobakterií ve fermentovaných mléčných výrobcích
- Factors affecting viability of bifidobacteria in fermented dairy products (en)
- Faktory ovlivňující životaschopnost bifidobakterií ve fermentovaných mléčných výrobcích (cs)
|
skos:prefLabel
| - Faktory ovlivňující životaschopnost bifidobakterií ve fermentovaných mléčných výrobcích
- Factors affecting viability of bifidobacteria in fermented dairy products (en)
- Faktory ovlivňující životaschopnost bifidobakterií ve fermentovaných mléčných výrobcích (cs)
|
skos:notation
| - RIV/60461373:22330/07:00019180!RIV08-MSM-22330___
|
http://linked.open.../vavai/riv/strany
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| - P(2B06048), Z(MSM6046137305)
|
http://linked.open...iv/cisloPeriodika
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/60461373:22330/07:00019180
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - Bifidobacterium; probiotics; fermented dairy products (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...odStatuVydavatele
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| |
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...vavai/riv/projekt
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Plocková, Milada
- Chumchalová, Jana
- Čurda, Ladislav
- Tůma, Štěpán
|
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
| |
issn
| |
number of pages
| |
http://localhost/t...ganizacniJednotka
| |
is http://linked.open...avai/riv/vysledek
of | |