Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - Ošetření vysokým tlakem je pro naklíčená semena luštěnin efektivní metodou pro prodloužení jejich skladovatelnosti. Počty všech mikroorganizmů ve všech luštěninách, s výjimkou fazolí mungo, byly působením vysokého tlaku sníženy na počty < 10 CFU/g . Celkový počet mikroorganizmů se zvýšil během 21 denního chladírenského skladování nad 10 CFU/g v hrachu a fazolích mungo (v čočce a cizrně byl < 10 CFU/g). Počty plísní, kvasinek a koliformních zůstaly < 10 CFU/g během celé doby skladování.
- Ošetření vysokým tlakem je pro naklíčená semena luštěnin efektivní metodou pro prodloužení jejich skladovatelnosti. Počty všech mikroorganizmů ve všech luštěninách, s výjimkou fazolí mungo, byly působením vysokého tlaku sníženy na počty < 10 CFU/g . Celkový počet mikroorganizmů se zvýšil během 21 denního chladírenského skladování nad 10 CFU/g v hrachu a fazolích mungo (v čočce a cizrně byl < 10 CFU/g). Počty plísní, kvasinek a koliformních zůstaly < 10 CFU/g během celé doby skladování. (cs)
- High pressure treatment is effective method of germinated grain legume seed preservation towards to prolonged storage. Total microflora in all grain legume seeds, except in mung bean (green gram), were decreased to less than 10 CFU/g . During 21 days of storage in refrigerator the total microflora increased in pea and mung bean (green gram) seeds, in lentil and chickpea seeds was less than 10 CFU/g). The contents of microorganisms (fungi, yeast, Coliform bacteria) were under detection limits of methods used during all time of storage. (en)
|
Title
| - Využití ošetření vysokým tlakem pro konzervaci naklíčených luštěnin
- High pressure preservation of germinated grain legume seeds (en)
- Využití ošetření vysokým tlakem pro konzervaci naklíčených luštěnin (cs)
|
skos:prefLabel
| - Využití ošetření vysokým tlakem pro konzervaci naklíčených luštěnin
- High pressure preservation of germinated grain legume seeds (en)
- Využití ošetření vysokým tlakem pro konzervaci naklíčených luštěnin (cs)
|
skos:notation
| - RIV/60461373:22330/07:00019089!RIV08-MSM-22330___
|
http://linked.open.../vavai/riv/strany
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/60461373:22330/07:00019089
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - Cold storage; Germinated legumes; High pressure processing; Microorganisms (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| - Sborník XXXVIII. symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin, , 21.-23.5. 2007, Skalský Dvůr u Bystřice nad Pernštejnem, ČR
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Dostálová, Jana
- Houška, Milan
- Kadlec, Pavel
- Strohalm, Martin
- Culková, Jana
|
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
| |
issn
| |
number of pages
| |
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
| |
http://localhost/t...ganizacniJednotka
| |
is http://linked.open...avai/riv/vysledek
of | |