Facets (new session)
Description
Metadata
Settings
owl:sameAs
Inference Rule:
asEquivalent
b3s
b3sifp
facets
http://www.w3.org/2002/07/owl#
ldp
oplweb
skos-trans
virtrdf-label
virtrdf-url
None
About:
The perception of strawberry aroma in milk
Goto
Sponge
Distinct
Permalink
An Entity of Type :
http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek
, within Data Space :
linked.opendata.cz
associated with source
document(s)
Type:
skos:Concept
http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek
New Facet based on Instances of this Class
Attributes
Values
rdf:type
skos:Concept
http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek
Description
The flavour release in foods depends on the nature and concentration of flavour compounds present and their interaction with the food matrix.
The flavour release in foods depends on the nature and concentration of flavour compounds present and their interaction with the food matrix.
(en)
Vnímání aroma v potravinách závisí na vlastnostech a koncentraci aromatických sloučenin i na jejich vzájemném působení v potravinách.
(cs)
Title
The perception of strawberry aroma in milk
The perception of strawberry aroma in milk
(en)
Vnímání jahodového aroma v mléce
(cs)
skos:prefLabel
The perception of strawberry aroma in milk
The perception of strawberry aroma in milk
(en)
Vnímání jahodového aroma v mléce
(cs)
skos:notation
RIV/60461373:22330/06:00017919!RIV07-MSM-22330___
http://linked.open.../vavai/riv/strany
553-556
http://linked.open...avai/riv/aktivita
P
Z
http://linked.open...avai/riv/aktivity
P(OC 921.001), Z(MSM6046137305)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
2007
http://linked.open...aciTvurceVysledku
Pokorný, Jan
Panovská, Zdeňka
Váchová, Alena
http://linked.open.../riv/druhVysledku
C - Kapitola v knize
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
S - Úplné a pravdivé údaje nepodléhající ochraně podle zvláštních právních předpisů
http://linked.open...titaPredkladatele
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze / Fakulta potravinářské a biochemické technologie
http://linked.open...dnocenehoVysledku
491741
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
RIV/60461373:22330/06:00017919
http://linked.open...riv/jazykVysledku
eng - angličtina
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
sensory analysis; aroma; fat content
(en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
fat content
sensory analysis
aroma
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
[D4E17D90D638]
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
Amsterdam
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
Developments in Food Science - Flavour Science 43: Recent Advances and Trends
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
GM
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
3
(
xsd:int
)
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
4
(
xsd:int
)
http://linked.open...vavai/riv/projekt
http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/projekt/OC%20921.001
http://linked.open...UplatneniVysledku
2006
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
Pokorný, Jan
Lukešová, Dobromila
Šedivá, Alena
Panovská, Zdenka
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
Teoretické základy potravinářských a biochemických technologií
number of pages
4
(
xsd:int
)
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
Elsevier Science
https://schema.org/isbn
978-0-444-52742-4
http://localhost/t...ganizacniJednotka
22330
is
http://linked.open...avai/riv/vysledek
of
The perception of strawberry aroma in milk
The perception of strawberry aroma in milk
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024
Alternative Linked Data Documents:
ODE
Content Formats:
RDF
ODATA
Microdata
About
OpenLink Virtuoso
version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 91 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software