Facets (new session)
Description
Metadata
Settings
owl:sameAs
Inference Rule:
asEquivalent
b3s
b3sifp
facets
http://www.w3.org/2002/07/owl#
ldp
oplweb
skos-trans
virtrdf-label
virtrdf-url
None
About:
Antioxidation capacity of Maillard systems with carbonyl products of sugar fragmentation
Goto
Sponge
Distinct
Permalink
An Entity of Type :
http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek
, within Data Space :
linked.opendata.cz
associated with source
document(s)
Type:
skos:Concept
http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek
New Facet based on Instances of this Class
Attributes
Values
rdf:type
skos:Concept
http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek
Description
The reaction products of certain fragmentation products of glucose with amino acids were studied and their antioxidative properties measured.d.
The reaction products of certain fragmentation products of glucose with amino acids were studied and their antioxidative properties measured.d.
(en)
Studovány byly reakční produkty některých produktů fragmentace cukrů s aminokyselinami, měřeny byly jejich antioxidační účinky.
(cs)
Title
Antioxidační kapacita systémů Maillarda s karbonylovými sloučeninami vzniklými fragmentací cukrů.
(cs)
Antioxidation capacity of Maillard systems with carbonyl products of sugar fragmentation
Antioxidation capacity of Maillard systems with carbonyl products of sugar fragmentation
(en)
skos:prefLabel
Antioxidační kapacita systémů Maillarda s karbonylovými sloučeninami vzniklými fragmentací cukrů.
(cs)
Antioxidation capacity of Maillard systems with carbonyl products of sugar fragmentation
Antioxidation capacity of Maillard systems with carbonyl products of sugar fragmentation
(en)
skos:notation
RIV/60461373:22330/04:00013040!RIV/2005/MSM/223305/N
http://linked.open.../vavai/riv/strany
60-63
http://linked.open...avai/riv/aktivita
P
http://linked.open...avai/riv/aktivity
P(OC 919.10)
http://linked.open...iv/cisloPeriodika
Special
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
2005
http://linked.open...aciTvurceVysledku
Velíšek, Jan
Cejpek, Karel
Čechovská, Lucie
http://linked.open.../riv/druhVysledku
J - Článek v odborném periodiku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
S - Úplné a pravdivé údaje nepodléhající ochraně podle zvláštních právních předpisů
http://linked.open...titaPredkladatele
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze / Fakulta potravinářské a biochemické technologie
http://linked.open...dnocenehoVysledku
554837
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
RIV/60461373:22330/04:00013040
http://linked.open...riv/jazykVysledku
eng - angličtina
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
Glyoxal;methylglyoxal;biacetyl;antioxidants;sugar fragments
(en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
methylglyoxal
antioxidants
Glyoxal
biacetyl
sugar fragments
http://linked.open...odStatuVydavatele
CZ - Česká republika
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
[B813D9F3B7AF]
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
Czech Journal of Food Science
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
GM
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
3
(
xsd:int
)
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
3
(
xsd:int
)
http://linked.open...vavai/riv/projekt
http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/projekt/OC%20919.10
http://linked.open...UplatneniVysledku
2004
http://linked.open...v/svazekPeriodika
22
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
Cejpek, Karel
Velíšek, Jan
Jarolímová, Lucie
issn
1212-1800
number of pages
4
(
xsd:int
)
http://localhost/t...ganizacniJednotka
22330
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024
Alternative Linked Data Documents:
ODE
Content Formats:
RDF
ODATA
Microdata
About
OpenLink Virtuoso
version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software