Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - Fresh fruits and vegetables used for packed pre-prepared product have to be of high commercial, physiological and hygienic quality and require well controlled cold chain. Packaging materials properties (permeability for water vapor, oxygen, carbon dioxide) have to allow the modified atmosphere creation inside the package. (en)
- Balené upravené čerstvé ovoce a zelenina představují velmi náročný výrobek. Použitá surovina musí být vysoké komerční, fysiologické a hygienické kvality, výroba musí zajistit vysoký hygienický standard a nepřetržité dodržování chladicího režimu. Obalový materiál vedle mechanických a estetických vlastností musí vyhovovat fysiologickým nárokům upravené zeleniny a ovoce. Modifikovaná atmosféra, která se uvnitř obalu tvoří, přispívá k prodloužení kvality výrobku, ale při nevhodných podmínkách může naopak vést k nežádoucím změnám a znehodnocení produktu.
|
Title
| - Balení upraveného čerstvého ovoce a zeleniny - sborník
- Balení upraveného čerstvého ovoce a zeleniny - sborník (cs)
- Packaging of fresh ready-to-eat fruits and vegetables (en)
|
skos:prefLabel
| - Balení upraveného čerstvého ovoce a zeleniny - sborník
- Balení upraveného čerstvého ovoce a zeleniny - sborník (cs)
- Packaging of fresh ready-to-eat fruits and vegetables (en)
|
skos:notation
| - RIV/60461373:22330/03:00008485!RIV/2004/MSM/223304/N
|
http://linked.open.../vavai/riv/strany
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/60461373:22330/03:00008485
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - Balení, dýchající produkty, propustnost pro plyny (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
| |
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| - Sborník přednášek VI. Mezinárodní konference Obalové dny
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...ocetUcastnikuAkce
| |
http://linked.open...nichUcastnikuAkce
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| |
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
| |
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
| |
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
| |
number of pages
| |
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
| |
https://schema.org/isbn
| |
http://localhost/t...ganizacniJednotka
| |