Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - 84 vzorků pšeničných mouk světlých a polosvětlých ze sklizně 2001 bylo hodnoceno ve všech technologických fázích-zrání, kynutí, zapékání a pečení- simulovaných na reologických přístrojích. Rozdíly technologického chování obou souborů mouk vychází z rozdílného obsahu a kvality bílkovin a projevují se ve fermentační mohutnosti, optimální době kynutí, objemu výrobků při zapékání a měrných objemech pečiva.
- 84 vzorků pšeničných mouk světlých a polosvětlých ze sklizně 2001 bylo hodnoceno ve všech technologických fázích-zrání, kynutí, zapékání a pečení- simulovaných na reologických přístrojích. Rozdíly technologického chování obou souborů mouk vychází z rozdílného obsahu a kvality bílkovin a projevují se ve fermentační mohutnosti, optimální době kynutí, objemu výrobků při zapékání a měrných objemech pečiva. (en)
|
Title
| - Hodnocení reologických vlastností světlých a polosvětlých pšeničných mouk pomocí fermentografu, maturografu, OTG přístroje a pokusným pečením
- Hodnocení reologických vlastností světlých a polosvětlých pšeničných mouk pomocí fermentografu, maturografu, OTG přístroje a pokusným pečením (en)
|
skos:prefLabel
| - Hodnocení reologických vlastností světlých a polosvětlých pšeničných mouk pomocí fermentografu, maturografu, OTG přístroje a pokusným pečením
- Hodnocení reologických vlastností světlých a polosvětlých pšeničných mouk pomocí fermentografu, maturografu, OTG přístroje a pokusným pečením (en)
|
skos:notation
| - RIV/60461373:22330/03:00008410!RIV/2004/MSM/223304/N
|
http://linked.open.../vavai/riv/strany
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...iv/cisloPeriodika
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/60461373:22330/03:00008410
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - Wheat Flour; fermentograph; maturograph; Spring Oven; smooth and semosmooth flour; reological behaviour (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...odStatuVydavatele
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| |
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...ocetUcastnikuAkce
| |
http://linked.open...nichUcastnikuAkce
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...v/svazekPeriodika
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Hrušková, Marie
- Kučerová, Iva
|
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
| |
issn
| |
number of pages
| |
http://localhost/t...ganizacniJednotka
| |