About: Hodnocení reologických vlastností světlých a polosvětlých pšeničných mouk pomocí fermentografu, maturografu, OTG přístroje a pokusným pečením     Goto   Sponge   Distinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • 84 vzorků pšeničných mouk světlých a polosvětlých ze sklizně 2001 bylo hodnoceno ve všech technologických fázích-zrání, kynutí, zapékání a pečení- simulovaných na reologických přístrojích. Rozdíly technologického chování obou souborů mouk vychází z rozdílného obsahu a kvality bílkovin a projevují se ve fermentační mohutnosti, optimální době kynutí, objemu výrobků při zapékání a měrných objemech pečiva.
  • 84 vzorků pšeničných mouk světlých a polosvětlých ze sklizně 2001 bylo hodnoceno ve všech technologických fázích-zrání, kynutí, zapékání a pečení- simulovaných na reologických přístrojích. Rozdíly technologického chování obou souborů mouk vychází z rozdílného obsahu a kvality bílkovin a projevují se ve fermentační mohutnosti, optimální době kynutí, objemu výrobků při zapékání a měrných objemech pečiva. (en)
Title
  • Hodnocení reologických vlastností světlých a polosvětlých pšeničných mouk pomocí fermentografu, maturografu, OTG přístroje a pokusným pečením
  • Hodnocení reologických vlastností světlých a polosvětlých pšeničných mouk pomocí fermentografu, maturografu, OTG přístroje a pokusným pečením (en)
skos:prefLabel
  • Hodnocení reologických vlastností světlých a polosvětlých pšeničných mouk pomocí fermentografu, maturografu, OTG přístroje a pokusným pečením
  • Hodnocení reologických vlastností světlých a polosvětlých pšeničných mouk pomocí fermentografu, maturografu, OTG přístroje a pokusným pečením (en)
skos:notation
  • RIV/60461373:22330/03:00008410!RIV/2004/MSM/223304/N
http://linked.open.../vavai/riv/strany
  • 71-77
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MSM 223300005)
http://linked.open...iv/cisloPeriodika
  • x
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 609141
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/60461373:22330/03:00008410
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • Wheat Flour; fermentograph; maturograph; Spring Oven; smooth and semosmooth flour; reological behaviour (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...odStatuVydavatele
  • CZ - Česká republika
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [D244B71A161F]
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Pekař a cukrář
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...ocetUcastnikuAkce
http://linked.open...nichUcastnikuAkce
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...v/svazekPeriodika
  • 01
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Hrušková, Marie
  • Kučerová, Iva
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
issn
  • 1213-2403
number of pages
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 22330
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 110 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software