Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - Vysoký obsah -galaktooligosacharidů ovlivňuje stravitelnost luštěnin. Mokrá naklíčená semena hrachu byla mikrovlnně ohřáta a usušena horkým vzduchem při teplotě 80 °C. Výhodou mikrovlnného ohřevu je šetrnější sušení a zkrácení doby sušení. (cs)
- A high content of -galactooligosaccharides affects the nutritive value of legumes. Wet germinated peas were treated by microwave (MW) energy and dried by hot air at 80 °C. The benefit of MW treatment is shortening and improvement of drying.
- A high content of -galactooligosaccharides affects the nutritive value of legumes. Wet germinated peas were treated by microwave (MW) energy and dried by hot air at 80 °C. The benefit of MW treatment is shortening and improvement of drying. (en)
|
Title
| - Zpracování žlutého hrachu klíčením, mikrovlnným ohřevem a sušením (cs)
- Processing of yellov pea by germination, microwave heating and drying
- Processing of yellov pea by germination, microwave heating and drying (en)
|
skos:prefLabel
| - Zpracování žlutého hrachu klíčením, mikrovlnným ohřevem a sušením (cs)
- Processing of yellov pea by germination, microwave heating and drying
- Processing of yellov pea by germination, microwave heating and drying (en)
|
skos:notation
| - RIV/60461373:22330/01:00013241!RIV06-MSM-22330___
|
http://linked.open.../vavai/riv/strany
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...iv/cisloPeriodika
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/60461373:22330/01:00013241
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - α -Galactooligosaccharides, Pea, Germination, Microwave treatment (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...odStatuVydavatele
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| - Innovative Food Science and Emerging Technologies
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...vavai/riv/projekt
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Bubník, Zdeněk
- Hinková, Andrea
- Kadlec, Pavel
- Pour, Vladimír
|
issn
| |
number of pages
| |
http://localhost/t...ganizacniJednotka
| |