Facets (new session)
Description
Metadata
Settings
owl:sameAs
Inference Rule:
asEquivalent
b3s
b3sifp
facets
http://www.w3.org/2002/07/owl#
ldp
oplweb
skos-trans
virtrdf-label
virtrdf-url
None
About:
Biochemické ukazatele kvality bravčového mäsa
Goto
Sponge
Distinct
Permalink
An Entity of Type :
http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek
, within Data Space :
linked.opendata.cz
associated with source
document(s)
Type:
skos:Concept
http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek
New Facet based on Instances of this Class
Attributes
Values
rdf:type
skos:Concept
http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek
Description
Some biochemical parameters are important markers of pork quality.
(en)
Některé biochemické ukazatele jsou významným ukazatelem kvality vepřového masa.
Některé biochemické ukazatele jsou významným ukazatelem kvality vepřového masa.
(cs)
Title
Biochemické ukazatele kvality bravčového mäsa
Biochemical parameters of pork quality
(en)
Biochemické ukazatele kvality bravčového mäsa
(cs)
skos:prefLabel
Biochemické ukazatele kvality bravčového mäsa
Biochemical parameters of pork quality
(en)
Biochemické ukazatele kvality bravčového mäsa
(cs)
skos:notation
RIV/60460709:41210/08:26314!RIV09-MSM-41210___
http://linked.open...avai/riv/aktivita
Z
http://linked.open...avai/riv/aktivity
Z(MSM6046070901)
http://linked.open...iv/cisloPeriodika
2
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
2009
http://linked.open...aciTvurceVysledku
Jílek, František
Makovický, Peter
http://linked.open.../riv/druhVysledku
J - Článek v odborném periodiku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
S - Úplné a pravdivé údaje nepodléhající ochraně podle zvláštních právních předpisů
http://linked.open...titaPredkladatele
Česká zemědělská univerzita v Praze / Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů
http://linked.open...dnocenehoVysledku
358009
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
RIV/60460709:41210/08:26314
http://linked.open...riv/jazykVysledku
slo - slovinština
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
pig, pork, piochemical parameters
(en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
pork
pig
piochemical parameters
http://linked.open...odStatuVydavatele
SK - Slovenská republika
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
[1D5200BCC0B5]
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
Infovet
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
GG
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
2
(
xsd:int
)
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
3
(
xsd:int
)
http://linked.open...UplatneniVysledku
2008
http://linked.open...v/svazekPeriodika
15
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
Jílek, František
Makovický, Pavol
Makovický, Petr
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
Setrvalé zemědělství, kvalita zemědělské produkce, krajinné a přírodní zdroje.
issn
1335-1907
number of pages
3
(
xsd:int
)
http://localhost/t...ganizacniJednotka
41210
is
http://linked.open...avai/riv/vysledek
of
Biochemické ukazatele kvality bravčového mäsa
Biochemické ukazatele kvality bravčového mäsa
Biochemické ukazatele kvality bravčového mäsa
Biochemické ukazatele kvality bravčového mäsa
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024
Alternative Linked Data Documents:
ODE
Content Formats:
RDF
ODATA
Microdata
About
OpenLink Virtuoso
version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 78 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software