Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - Aparativní způsob zpeněžování jatečných zvířat, systém SEUROP, představuje pro prvovýrobce objektivní způsob finančního zhodnocení produktů jejich činnosti. Jatečná zvířata se zatřiďují do jednotlivých tříd jakosti na základě mrtvé hmotnosti, kategorie či pohlaví a v neposlední řadě dle podílu masa (procenta libové svaloviny) v jatečném těle. A právě o od producentů až po spotřebitele akceptovatelnou hodnotu tohoto ukazatele jde především. Pokud hovoříme o libové svalovině, pojďme se na tento ukazatel podívat podrobněji.
- Aparativní způsob zpeněžování jatečných zvířat, systém SEUROP, představuje pro prvovýrobce objektivní způsob finančního zhodnocení produktů jejich činnosti. Jatečná zvířata se zatřiďují do jednotlivých tříd jakosti na základě mrtvé hmotnosti, kategorie či pohlaví a v neposlední řadě dle podílu masa (procenta libové svaloviny) v jatečném těle. A právě o od producentů až po spotřebitele akceptovatelnou hodnotu tohoto ukazatele jde především. Pokud hovoříme o libové svalovině, pojďme se na tento ukazatel podívat podrobněji. (cs)
- The aparative way of converting the slaughter animals into money, the SEUROP system, constitute for the farmers the objective way of financial evaluation of their products coming from their activity. The slaughter animals are classificated into the individual quality groups on the basis of the dead weight, category or sex and at last on the basis of meat quantity (the percentage of lean meat) in the carcass body. And the acceptated calibre (from the producents to the consumers) is the most important. As we talk about the lean meat, lets occupy this indicator in the more detailed way. (en)
|
Title
| - Svalová vlákna – významný ukazatel kvality vepřového masa
- Svalová vlákna – významný ukazatel kvality vepřového masa (cs)
- The muscle fibers - the important pig meat quality parameter (en)
|
skos:prefLabel
| - Svalová vlákna – významný ukazatel kvality vepřového masa
- Svalová vlákna – významný ukazatel kvality vepřového masa (cs)
- The muscle fibers - the important pig meat quality parameter (en)
|
skos:notation
| - RIV/60460709:41210/07:22250!RIV08-MSM-41210___
|
http://linked.open.../vavai/riv/strany
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...iv/cisloPeriodika
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/60460709:41210/07:22250
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - the muscles, the muscle fibre, the muscle fibre types, meat quality (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...odStatuVydavatele
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| |
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...v/svazekPeriodika
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Okrouhlá, Monika
- Trnka, Milan
|
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
| |
issn
| |
number of pages
| |
http://localhost/t...ganizacniJednotka
| |
is http://linked.open...avai/riv/vysledek
of | |