Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - Předložená studie uvádí potřeby vitaminu E pro brojlery a vysvětluje úlohu vitaminu D3 u nosnic. Dávky vitaminu E v dietě byly 0, 25, 50, 100 a 150 ppm. Nejvyšší účinnost vitaminu E ve vztahu k růstu a konverzi krmiva byla prokázána na hladině 50 ppm resp. 100 ppm vitaminu E. Vzhledem k nevýznamnosti rozdílu meyi výše uvedenými skupinami pokládáme za dostatečně účinnou dávku 50 ppm vitaminu E přidávaného do krmné směsi. Biologická účinnost různých forem vitaminu D3 byla studována u nosnic typo Shaver během 54 týdnů od 24 do 77 týdne věku nosnic. V pokuse byl porovnáván vitamin D3 české provenience s vitaminem švýcaské provenience prostřednictvím hematologických ukazatelů a ukazatelů snášky.
- Předložená studie uvádí potřeby vitaminu E pro brojlery a vysvětluje úlohu vitaminu D3 u nosnic. Dávky vitaminu E v dietě byly 0, 25, 50, 100 a 150 ppm. Nejvyšší účinnost vitaminu E ve vztahu k růstu a konverzi krmiva byla prokázána na hladině 50 ppm resp. 100 ppm vitaminu E. Vzhledem k nevýznamnosti rozdílu meyi výše uvedenými skupinami pokládáme za dostatečně účinnou dávku 50 ppm vitaminu E přidávaného do krmné směsi. Biologická účinnost různých forem vitaminu D3 byla studována u nosnic typo Shaver během 54 týdnů od 24 do 77 týdne věku nosnic. V pokuse byl porovnáván vitamin D3 české provenience s vitaminem švýcaské provenience prostřednictvím hematologických ukazatelů a ukazatelů snášky. (en)
|
Title
| - Interactions between performance and nutritional doses of vitamins E and D3 in poultry
- Interactions between performance and nutritional doses of vitamins E and D3 in poultry (en)
|
skos:prefLabel
| - Interactions between performance and nutritional doses of vitamins E and D3 in poultry
- Interactions between performance and nutritional doses of vitamins E and D3 in poultry (en)
|
skos:notation
| - RIV/60460709:41210/03:00005496!RIV/2004/MSM/412104/N
|
http://linked.open.../vavai/riv/strany
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/60460709:41210/03:00005496
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - poultry, vitamins E and D3, hematological parameters, performance parameters (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
| |
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| - 14th European Symposium on Poultry Nutrition.
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...ocetUcastnikuAkce
| |
http://linked.open...nichUcastnikuAkce
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Fučíková, Alena
- Papešová, L.
- Vaňková, M.
|
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
| |
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
| |
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
| |
number of pages
| |
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
| - Agricult. University of Norway
|
http://localhost/t...ganizacniJednotka
| |