Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - Zorganizovány 3 série klasických bilančních pokusů na 6 vepřících, čtyřplemenných hybridech, (BUxL) x (DxPn), masného užitkového typu. Sledování proběhla podle všeobecně uznaných metodik ve 14., 17. a 22. týdnu věku prasat, což odpovídalo průměrné živé hmotnosti 40,37 kg, 65,17 kg a 91,08 kg, při intenzitě růstu v bilančních obdobích 880 g, 980 g a 910 gramů denně a konverzi krmiv odpovídající hodnotám 2,06 kg, 2,56 kg a 3,08 kg. Opětovně potvrzena očekávaná úroveň stravitelnosti tuku, BNLV a popelovin u kompletních krmných směsí. Zaznamenána vyšší ( zhruba o absolutních 10 % ) než očekávaná stravitelnost vlákniny a opačně nižší stravitelnost ( zhruba o absolutních 10 - 15 % ) dusíkatých klátek. Koeficienty skutečné stravitelnosti NL byly o 4 % vyšší než koeficienty bilanční stravitelnosti. Průměrné hodnoty stravitelnosti energie výkrmových směsí kolísaly kolem hodnoty 84 %. Vyslovena domněnka o potřebnosti opětovného posouzení přesnosti predikce MEP ve směsích pro prasata masného typu a platnosti rov
- There was make 3 series clasic balances tests, on 6 crossbreed piggery, (BUXL) x (DxPn), meat use type. Following racing base generally standard methods in 14., 17. and 22. weeks age of pigs, which answer average live weight 40,37 kg, 65,17 kg and 91,08kg, at intensity growth in balanced period 880 g, 980 g and 910 g every day and conversion feed corresponding funds 2,06 kg, 2,56 kg and 3,08 kg. Repeatedly certificate expected level digestibility of oil, BNLV and ash at complete feeding mixture. (en)
|
Title
| - DIGESTIBILITY OF NUTRIENTS AND ENERGY AT MEAT TYPE OF PIG (en)
- STRAVITELNOST ŽIVIN A ENERGIE U MASNÝCH UŽITKOVÝCH TYPŮ PRASAT
- STRAVITELNOST ŽIVIN A ENERGIE U MASNÝCH UŽITKOVÝCH TYPŮ PRASAT (cs)
|
skos:prefLabel
| - DIGESTIBILITY OF NUTRIENTS AND ENERGY AT MEAT TYPE OF PIG (en)
- STRAVITELNOST ŽIVIN A ENERGIE U MASNÝCH UŽITKOVÝCH TYPŮ PRASAT
- STRAVITELNOST ŽIVIN A ENERGIE U MASNÝCH UŽITKOVÝCH TYPŮ PRASAT (cs)
|
skos:notation
| - RIV/60460709:41210/02:00003930!RIV/2003/MSM/412103/N
|
http://linked.open.../vavai/riv/strany
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/60460709:41210/02:00003930
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - pig, balanced test, digestibility, nutrients, energy (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
| |
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| - Sborník - příspěvků ze IV. rocniku mezinarodní vědecké konference Agroregion 2002
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...ocetUcastnikuAkce
| |
http://linked.open...nichUcastnikuAkce
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Mudřík, Zdeněk
- Kodeš, Alois
- Hučko, Boris
|
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
| |
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
| |
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
| |
number of pages
| |
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
| - Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
|
https://schema.org/isbn
| |
http://localhost/t...ganizacniJednotka
| |