Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - Z dvouletých výsledků pokusů zaměřených na ověření schopnosti odrůd bramboru na vybraných stanovištích zajistit relativně stabilní obsah škrobu v hlízách je zřejmé, že vliv všech sledovaných faktorů na obsah škrobu v hlízách přesáhl hranici významnosti. Nejvíce se uplatnily lokality (F = 42,75**) a odrůdy (F = 28,02**), relativně méně ročník (F = 8,29**). Obsah amylózy byl významně ovlivněn ročníkem (F = 16,50**), odrůdou (F = 10,14**) i zvolenou lokalitou (9,97**).
- Z dvouletých výsledků pokusů zaměřených na ověření schopnosti odrůd bramboru na vybraných stanovištích zajistit relativně stabilní obsah škrobu v hlízách je zřejmé, že vliv všech sledovaných faktorů na obsah škrobu v hlízách přesáhl hranici významnosti. Nejvíce se uplatnily lokality (F = 42,75**) a odrůdy (F = 28,02**), relativně méně ročník (F = 8,29**). Obsah amylózy byl významně ovlivněn ročníkem (F = 16,50**), odrůdou (F = 10,14**) i zvolenou lokalitou (9,97**). (cs)
- Two-year results of trials focusing on verification of ability of potato varieties to provide relatively stable tuber starch content show that the effect of all studied parameters on tuber starch content exceeded the threshold of significance. The most expressed factors were localities (F = 42,75**) and varieties (F = 28,02**), relatively less year (F = 8,29**). Amylose content was significantly affected by year (F = 16,50**), variety (F = 1014**) and also selected locality (9,97**). (en)
|
Title
| - Význam odrůdy a stanoviště na obsah škrobu a amylózy u brambor určených pro výrobu škrobu
- Importance of variety and locality for starch and amylose content in potatoes for starch production (en)
- Význam odrůdy a stanoviště na obsah škrobu a amylózy u brambor určených pro výrobu škrobu (cs)
|
skos:prefLabel
| - Význam odrůdy a stanoviště na obsah škrobu a amylózy u brambor určených pro výrobu škrobu
- Importance of variety and locality for starch and amylose content in potatoes for starch production (en)
- Význam odrůdy a stanoviště na obsah škrobu a amylózy u brambor určených pro výrobu škrobu (cs)
|
skos:notation
| - RIV/60109807:_____/07:8P001441!RIV08-MZE-60109807
|
http://linked.open.../vavai/riv/strany
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...iv/cisloPeriodika
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/60109807:_____/07:8P001441
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - potatoes; starch content; amylose content; locality; year; variety (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...odStatuVydavatele
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| |
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...vavai/riv/projekt
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...v/svazekPeriodika
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Domkářová, Jaroslava
- Vokál, Bohumil
- Šimková, Dagmar
|
issn
| |
number of pages
| |
is http://linked.open...avai/riv/vysledek
of | |