Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - Ověřená technologie pro napájení kuřat chovaných na maso s využitím produktu technologie elektrochemické aktivace vody ANK, registrovaného v ČR jako VertEsprit ANK, představuje ve srovnání s dalšími dosud používanými technologiemi dosažení lepších zootechnických výsledků. Nová technologie přípravy naájecí vody elektrochemicky aktivovaným roztokem produkovaným systémem Envirolyte současně přináší zlepšení vztahu k životnímu prostředí a zefektivnění výkrmu kuřat chovaných na maso. Z ekonomického hlediska představuje finanční úspory na straně zemědělského podniku.
- Ověřená technologie pro napájení kuřat chovaných na maso s využitím produktu technologie elektrochemické aktivace vody ANK, registrovaného v ČR jako VertEsprit ANK, představuje ve srovnání s dalšími dosud používanými technologiemi dosažení lepších zootechnických výsledků. Nová technologie přípravy naájecí vody elektrochemicky aktivovaným roztokem produkovaným systémem Envirolyte současně přináší zlepšení vztahu k životnímu prostředí a zefektivnění výkrmu kuřat chovaných na maso. Z ekonomického hlediska představuje finanční úspory na straně zemědělského podniku. (cs)
- The evaluated technology for drinking of chickens, bred for meat, using product of technology of electrochemical activation of water (ANK), registered as VertEsprit ANK in the Czech Republic, represent better reaching of zootechnical results in contrast to othed since yet used technologies. New technology of preparation of drinking water by electrochemically activated solution produced by Envirolyte system also bring improving of relationshi to enviroment and more effective fattening of chickens, bred for meat. For economic point of view, this represents financial savings in the farm. (en)
|
Title
| - Ověřený technologický postup dezinfekce napájecí vody v chovu kuřat na maso s využitím produktu technologie elektrochemické aktivace vody VertEsprit ANK
- Ověřený technologický postup dezinfekce napájecí vody v chovu kuřat na maso s využitím produktu technologie elektrochemické aktivace vody VertEsprit ANK (cs)
- The evaluated technological technique of water desinfection of water in chicken breeding for meat using product of technology of electrochemical activation of water VertEsprit ANK (en)
|
skos:prefLabel
| - Ověřený technologický postup dezinfekce napájecí vody v chovu kuřat na maso s využitím produktu technologie elektrochemické aktivace vody VertEsprit ANK
- Ověřený technologický postup dezinfekce napájecí vody v chovu kuřat na maso s využitím produktu technologie elektrochemické aktivace vody VertEsprit ANK (cs)
- The evaluated technological technique of water desinfection of water in chicken breeding for meat using product of technology of electrochemical activation of water VertEsprit ANK (en)
|
skos:notation
| - RIV/60076658:12220/11:43883227!RIV13-MZE-12220___
|
http://linked.open...avai/predkladatel
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...onomickeParametry
| - Konverze krmiva při dezinfekci napájecí vody produktem VertEsprit ANK je o 20 g nižší než při naájení nedezinfikovanou naájecí vodou a to při dosažení shodné porážkové hmotnosti 1,93 kg. Úhyn kuřat během výkrmu je při nápajení dezinfikovanou napájecí vodou nižší o 0,3 % ve srovnání s úhynem při napájení nedezinfikovanou napájecí vodou. To představuje úsporu 0,30 Kč na jeden kus kuřete za dobu výkrmu,.
|
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/60076658:12220/11:43883227
|
http://linked.open...terniIdentifikace
| - Dezinfekce napájecí vody kuřata
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open...vai/riv/kategorie
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - chicken breeding for meat, electrochemical activation, feed conversion, weight, death, index of fattening effectivity (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...vavai/riv/projekt
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...echnickeParametry
| - Uzavřena smlouva s Výkrm Tangrea, s.r.o., IČ: 26102463, dne 30.12.2011
|
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Doubek, Pavel
- Pecen, Josef
- Zabloudilová, Petra
- Češpiva, Miroslav
- Šoch, Miloslav
- Šťastná, Jana
- Petráčková, Barbora
|
http://linked.open...avai/riv/vlastnik
| |
http://linked.open...itiJinymSubjektem
| |
http://localhost/t...ganizacniJednotka
| |