About: 3. Kontrola jakosti mléka     Goto   Sponge   Distinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Educational DVD Dairy - 3. Milk quality control – is about limits and analytical methods of raw cow milk composition and properties control (fulfilment of ČSN 57 0529 demands). The important analytical methods are mentioned especially chemical, physical and microbiological. The work in dairy (milk) laboratories is characterized. DVD introduces also proficiency testing of analytical results in pedagogical way. Mlékařství, educational DVD, part 3. Kontrola jakosti mléka; publisher: Faculty of Agriculture, University of South Bohemia in České Budějovice. ISBN 978-80-7394-393-6 (en)
  • Vzdělávací DVD Mlékařství - 3. Kontrola jakosti mléka - pojednává o limitech a analytických metodách kontroly složení a vlastností syrového kravského mléka (plnění požadavků ČSN 57 0529). Jsou zmíněny významné analytické metody, zejména chemické, fyzikální a mikrobiologické. Je charakterizována práce v mléčných laboratořích. DVD uvádí rovněž kontrolu spolehlivosti analytických výsledků pedagogickým způsobem. Mlékařství, edukativní DVD, 3. Kontrola jakosti mléka; Zemědělská fakulta, Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích. ISBN 978-80-7394-393-6
  • Vzdělávací DVD Mlékařství - 3. Kontrola jakosti mléka - pojednává o limitech a analytických metodách kontroly složení a vlastností syrového kravského mléka (plnění požadavků ČSN 57 0529). Jsou zmíněny významné analytické metody, zejména chemické, fyzikální a mikrobiologické. Je charakterizována práce v mléčných laboratořích. DVD uvádí rovněž kontrolu spolehlivosti analytických výsledků pedagogickým způsobem. Mlékařství, edukativní DVD, 3. Kontrola jakosti mléka; Zemědělská fakulta, Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích. ISBN 978-80-7394-393-6 (cs)
Title
  • 3. Kontrola jakosti mléka
  • 3. Kontrola jakosti mléka (cs)
  • 3. Milk quality control (en)
skos:prefLabel
  • 3. Kontrola jakosti mléka
  • 3. Kontrola jakosti mléka (cs)
  • 3. Milk quality control (en)
skos:notation
  • RIV/49608851:_____/12:#0000551!RIV13-MSM-49608851
http://linked.open...avai/predkladatel
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • O
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 183390
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/49608851:_____/12:#0000551
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • milk; analyse; microbiology; chemical composition; somatic cell count; total count of mesophilic bacteria; milk freezing point; antibiotica residues; proficiency testing (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [31E5F1977585]
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Hanuš, Oto
  • Hasoňová, Lucie
  • Kopecký, Jaroslav
  • Samková, Eva
  • Vyletělová, Marcela
  • Smetana, Pavel
  • Cempírková, Růžena
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 75 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software