Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - Educational DVD Dairy - 3. Milk quality control – is about limits and analytical methods of raw cow milk composition and properties control (fulfilment of ČSN 57 0529 demands). The important analytical methods are mentioned especially chemical, physical and microbiological. The work in dairy (milk) laboratories is characterized. DVD introduces also proficiency testing of analytical results in pedagogical way. Mlékařství, educational DVD, part 3. Kontrola jakosti mléka; publisher: Faculty of Agriculture, University of South Bohemia in České Budějovice. ISBN 978-80-7394-393-6 (en)
- Vzdělávací DVD Mlékařství - 3. Kontrola jakosti mléka - pojednává o limitech a analytických metodách kontroly složení a vlastností syrového kravského mléka (plnění požadavků ČSN 57 0529). Jsou zmíněny významné analytické metody, zejména chemické, fyzikální a mikrobiologické. Je charakterizována práce v mléčných laboratořích. DVD uvádí rovněž kontrolu spolehlivosti analytických výsledků pedagogickým způsobem. Mlékařství, edukativní DVD, 3. Kontrola jakosti mléka; Zemědělská fakulta, Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích. ISBN 978-80-7394-393-6
- Vzdělávací DVD Mlékařství - 3. Kontrola jakosti mléka - pojednává o limitech a analytických metodách kontroly složení a vlastností syrového kravského mléka (plnění požadavků ČSN 57 0529). Jsou zmíněny významné analytické metody, zejména chemické, fyzikální a mikrobiologické. Je charakterizována práce v mléčných laboratořích. DVD uvádí rovněž kontrolu spolehlivosti analytických výsledků pedagogickým způsobem. Mlékařství, edukativní DVD, 3. Kontrola jakosti mléka; Zemědělská fakulta, Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích. ISBN 978-80-7394-393-6 (cs)
|
Title
| - 3. Kontrola jakosti mléka
- 3. Kontrola jakosti mléka (cs)
- 3. Milk quality control (en)
|
skos:prefLabel
| - 3. Kontrola jakosti mléka
- 3. Kontrola jakosti mléka (cs)
- 3. Milk quality control (en)
|
skos:notation
| - RIV/49608851:_____/12:#0000551!RIV13-MSM-49608851
|
http://linked.open...avai/predkladatel
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/49608851:_____/12:#0000551
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - milk; analyse; microbiology; chemical composition; somatic cell count; total count of mesophilic bacteria; milk freezing point; antibiotica residues; proficiency testing (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Hanuš, Oto
- Hasoňová, Lucie
- Kopecký, Jaroslav
- Samková, Eva
- Vyletělová, Marcela
- Smetana, Pavel
- Cempírková, Růžena
|