Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
rdfs:seeAlso
| |
Description
| - The aim of this work was the production of fresh cheeses and yogurts from combination of goat, ovine and bovine milk containing probiotics, prebiotics and whey protein concentrates (WPC). Tested yoghurts and fresh cheeses were evaluated based on the content of microorganisms, their viability after 21 days of storage and sensory properties. (en)
- Hlavním cílem této práce byla výroba čerstvých sýrů a jogurtů z kombinace kozího, ovčího a kravského mléka s obsahem probiotických mikroorganismů, prebiotik a koncentrátu syrovátkových bílkovin (WPC). Testované jogurty a čerstvé sýry byly hodnoceny na základě obsahu mikroorganismů, jejich životaschopnosti po 21 dnech skladování a také dle senzorického hodnocení. Jogurty z kravského a ovčího mléka s obsahem prebiotika byly hodnoceny nejlépe na základě všech sledovaných parametrů.
- Hlavním cílem této práce byla výroba čerstvých sýrů a jogurtů z kombinace kozího, ovčího a kravského mléka s obsahem probiotických mikroorganismů, prebiotik a koncentrátu syrovátkových bílkovin (WPC). Testované jogurty a čerstvé sýry byly hodnoceny na základě obsahu mikroorganismů, jejich životaschopnosti po 21 dnech skladování a také dle senzorického hodnocení. Jogurty z kravského a ovčího mléka s obsahem prebiotika byly hodnoceny nejlépe na základě všech sledovaných parametrů. (cs)
|
Title
| - Probiotic fresh cheeses and yogurts from combination of goat, ovine and bovine milk containing prebiotics and WPC (en)
- Probiotické čerstvé sýry a jogurty s obsahem kozího, ovčího a kravského mléka s přídavkem prebiotika a WPC
- Probiotické čerstvé sýry a jogurty s obsahem kozího, ovčího a kravského mléka s přídavkem prebiotika a WPC (cs)
|
skos:prefLabel
| - Probiotic fresh cheeses and yogurts from combination of goat, ovine and bovine milk containing prebiotics and WPC (en)
- Probiotické čerstvé sýry a jogurty s obsahem kozího, ovčího a kravského mléka s přídavkem prebiotika a WPC
- Probiotické čerstvé sýry a jogurty s obsahem kozího, ovčího a kravského mléka s přídavkem prebiotika a WPC (cs)
|
skos:notation
| - RIV/26722861:_____/14:#LI67!RIV15-MZE-26722861
|
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...iv/cisloPeriodika
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/26722861:_____/14:#LI67
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - goat milk; ovine milk; probiotics; prebiotics (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...odStatuVydavatele
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| - Mlékařské listy- Zpravodaj
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...vavai/riv/projekt
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...v/svazekPeriodika
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Chmúrová, Jana
- Borková, Markéta
- Hyršlová, Ivana
- Krausová, Gabriela
|
issn
| |
number of pages
| |