Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - The aim of this work was the production of yoghurt product from goat's milk with increased solids content using nutritionally and healthily important compounds. For this purpose addition of prebiotics, whey protein concentrate, goat milk powder, cornstarch and sheep's milk was chosen. Probiotic microorganisms Lactobacillus acidophilus a Bifidobacterium animalis subsp. lactis Bb12 were also added to yoghurt. (en)
- Cílem této práce byla výroba jogurtového výrobku z kozího mléka se zvýšeným obsahem sušiny pomocí nutričně a zdravotně významných látek. K tomuto účelu byl vybrán přídavek prebiotik, koncentrátu syrovátkových bílkovin, sušeného kozího mléka, kukuřičného škrobu a ovčího mléka. Do jogurtu byly také přidávány probiotické mikroorganismy Lactobacillus acidophilus a Bifidobacterium animalis subsp. lactis Bb12.
- Cílem této práce byla výroba jogurtového výrobku z kozího mléka se zvýšeným obsahem sušiny pomocí nutričně a zdravotně významných látek. K tomuto účelu byl vybrán přídavek prebiotik, koncentrátu syrovátkových bílkovin, sušeného kozího mléka, kukuřičného škrobu a ovčího mléka. Do jogurtu byly také přidávány probiotické mikroorganismy Lactobacillus acidophilus a Bifidobacterium animalis subsp. lactis Bb12. (cs)
|
Title
| - Fermentovaný mléčný výrobek z kozího mléka s probiotiky, prebiotiky a zvýšeným obsahem sušiny
- Fermentovaný mléčný výrobek z kozího mléka s probiotiky, prebiotiky a zvýšeným obsahem sušiny (cs)
- The fermented milk product made from goat milk with probiotics, prebiotics and with increased solids content (en)
|
skos:prefLabel
| - Fermentovaný mléčný výrobek z kozího mléka s probiotiky, prebiotiky a zvýšeným obsahem sušiny
- Fermentovaný mléčný výrobek z kozího mléka s probiotiky, prebiotiky a zvýšeným obsahem sušiny (cs)
- The fermented milk product made from goat milk with probiotics, prebiotics and with increased solids content (en)
|
skos:notation
| - RIV/26722861:_____/13:LI37!RIV14-MZE-26722861
|
http://linked.open...avai/predkladatel
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...iv/cisloPeriodika
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/26722861:_____/13:LI37
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - Goat milk; goat yogurt; probiotics; prebiotics (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...odStatuVydavatele
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| - Mlékařské listy - Zpravodaj
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...vavai/riv/projekt
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...v/svazekPeriodika
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Pechačová, Marta
- Lisová, Ivana
- Borková, Markéta
- Jangl, Miroslav
|
issn
| |
number of pages
| |