Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - Ovčí smetanová pomazánka je rozšířením sortimentu produktů z ovčího mléka. Z výživového hlediska je vhodná, neboť ovčí mléko obsahuje vysoký podíl esenciálních mastných kyselin, zejména n – 3 mastné kyseliny, které jsou prospěšné pro zdraví především schopností snížení cholesterolu pro kardiovaskulární systém.
- Ovčí smetanová pomazánka je rozšířením sortimentu produktů z ovčího mléka. Z výživového hlediska je vhodná, neboť ovčí mléko obsahuje vysoký podíl esenciálních mastných kyselin, zejména n – 3 mastné kyseliny, které jsou prospěšné pro zdraví především schopností snížení cholesterolu pro kardiovaskulární systém. (cs)
- One of the products extending the range of dairy products from sheep's milk is the sheep creamy spread. It is appropriate from a nutritional point of view due to its high content of essential fatty acids, especially n-3 fatty acids. These fatty acids are beneficial for cardiovascular system thanks to the ability to lower cholesterol levels. (en)
|
Title
| - Ovčí smetanová pomazánka
- Ovčí smetanová pomazánka (cs)
- Sheep cream spread (en)
|
skos:prefLabel
| - Ovčí smetanová pomazánka
- Ovčí smetanová pomazánka (cs)
- Sheep cream spread (en)
|
skos:notation
| - RIV/26722861:_____/12:ZZCRAM12!RIV13-MZE-26722861
|
http://linked.open...avai/predkladatel
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...onomickeParametry
| - Výrobek je rozšířením sortimentu netradičního produktu z ovčího mléka a zároveň obohacení o nový regionální výrobek s vysokou nutriční hodnotou. Chov ovcí a zpracování ovčího mléka je významné v oblastech těžce přístupných zemědělskou technikou. Pastevní způsob chovu ovcí přispívá také k údržbě pastevního porostu.
|
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/26722861:_____/12:ZZCRAM12
|
http://linked.open...terniIdentifikace
| |
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open...vai/riv/kategorie
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - sheep; cream; spread (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open.../licencniPoplatek
| |
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...echnickeParametry
| - Novostí technologie je využití smetany z ovčího mléka pro výrobu roztíratelné pomazánky.
|
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Drbohlav, Jan
- Roubal, Petr
- Šalaková, Alexandra
- Dragounová, Hedvika
- Menčíková, M.
|
http://linked.open...avai/riv/vlastnik
| |
http://linked.open...itiJinymSubjektem
| |