Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - V dnešní době se můžeme často setkat s pojmem „hospitality“, který nemá český ekvivalent. Často je definován jako „dobrá péče o hosty“. Úlohou sektoru hospitality je tvorba a poskytování ubytovacích a stravovacích služeb. Ubytovací služby umožňují ubytování mimo místo obvyklého prostředí včetně uspokojení dalších potřeb, které s přenocováním, resp. přechodným pobytem souvisejí. Stravovací služby uspokojují potřebu výživy účastníků cestovního ruchu. Cílem projektu Nová tvář Hotelu Stein je omezit vlivy sezónních výkyvů a zvýšit konkurenceschopnost hotelu Stein prostřednictvím inovací manažerských aktivit zaměřených na zákazníka a inovací nabízených služeb. Teoreticky je popsán přístup k inovacím a transferu znalostí v hotelnictví a cestovním ruchu, jehož výstupem je zpracovaná Cross-Case analýza. V průběhu řešení bylo realizováno rozsáhlé dotazníkové šetření, které bylo zaměřeno na hotelové hosty, okolní prostředí a konkurenci českých a německých ubytovacích zařízení. Pozornost byla věnována segmentaci trhu, návrhu nových pobytových balíčků a zpracování SWOT analýzy.
- V dnešní době se můžeme často setkat s pojmem „hospitality“, který nemá český ekvivalent. Často je definován jako „dobrá péče o hosty“. Úlohou sektoru hospitality je tvorba a poskytování ubytovacích a stravovacích služeb. Ubytovací služby umožňují ubytování mimo místo obvyklého prostředí včetně uspokojení dalších potřeb, které s přenocováním, resp. přechodným pobytem souvisejí. Stravovací služby uspokojují potřebu výživy účastníků cestovního ruchu. Cílem projektu Nová tvář Hotelu Stein je omezit vlivy sezónních výkyvů a zvýšit konkurenceschopnost hotelu Stein prostřednictvím inovací manažerských aktivit zaměřených na zákazníka a inovací nabízených služeb. Teoreticky je popsán přístup k inovacím a transferu znalostí v hotelnictví a cestovním ruchu, jehož výstupem je zpracovaná Cross-Case analýza. V průběhu řešení bylo realizováno rozsáhlé dotazníkové šetření, které bylo zaměřeno na hotelové hosty, okolní prostředí a konkurenci českých a německých ubytovacích zařízení. Pozornost byla věnována segmentaci trhu, návrhu nových pobytových balíčků a zpracování SWOT analýzy. (cs)
- Nowadays, we often encounter the term %22hospitality%22, which has no Czech equivalent and is often defined as %22taking good care of guests.%22 The role of the hospitality sector is the creation and provision of accommodation and food services. Accommodation services provide accommodation outside the usual environment, including additional requirements that are connected with an overnight stay or temporary stay. Catering services meet the nutritional needs of tourists. The aim of the project The New Face of Hotel Stein is to reduce the impact of seasonal fluctuations and increase the competitiveness of Hotel Stein through innovation in management activities focused on the customer, and innovation in the services offered. A theoretical approach to innovation and knowledge transfer in the hotel and tourism industry is described, the output of which is processed using a Cross-Case Analysis. During the project an extensive questionnaire survey was carried out, which focused on the hotel guests, the environment, and competition from Czech and German accommodation. Attention was given to market segmentation, design of new packages and conducting a SWOT analysis. (en)
|
Title
| - Innovation in the Service Supply in Hospitality - the Case of Hotel Stein (en)
- Inovace nabídky v hotelnictví na příkladu hotelu Stein
- Inovace nabídky v hotelnictví na příkladu hotelu Stein (cs)
|
skos:prefLabel
| - Innovation in the Service Supply in Hospitality - the Case of Hotel Stein (en)
- Inovace nabídky v hotelnictví na příkladu hotelu Stein
- Inovace nabídky v hotelnictví na příkladu hotelu Stein (cs)
|
skos:notation
| - RIV/25619161:_____/13:#0000069!RIV14-MMR-25619161
|
http://linked.open...avai/predkladatel
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/25619161:_____/13:#0000069
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - hotel, hospitality, innovation, supply, Stein (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| - Inovace nabídky v hotelnictví na příkladu hotelu Stein
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...v/pocetStranKnihy
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...vavai/riv/projekt
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Studnička, Petr
- Vlček, Josef
- Plzáková, Lucie
- Kalabisová, Jana
|
number of pages
| |
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
| |
https://schema.org/isbn
| |