Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - Nezávadnost a kvalita vyráběných a distribuovaných balených vod je zajišťována souborem legislativních požadavků a (nejen) z nich vyplývajících činností zajišťovaných výrobci a distributory. Požadavky na nezávadnost a kvalitu nejsou dané jen stanoveným okruhem mikrobiologických, biologických a fyzikálně-chemických ukazatelů a jejich limitů, ale do určité míry i ochranou zdroje vody, požadavky na povolené způsoby úpravy balených vod, povinně zavedeným systémem HACCP1 při výrobě, požadavky na obaly a v neposlední řadě i požadavky na způsob skladování balených vod.
- Nezávadnost a kvalita vyráběných a distribuovaných balených vod je zajišťována souborem legislativních požadavků a (nejen) z nich vyplývajících činností zajišťovaných výrobci a distributory. Požadavky na nezávadnost a kvalitu nejsou dané jen stanoveným okruhem mikrobiologických, biologických a fyzikálně-chemických ukazatelů a jejich limitů, ale do určité míry i ochranou zdroje vody, požadavky na povolené způsoby úpravy balených vod, povinně zavedeným systémem HACCP1 při výrobě, požadavky na obaly a v neposlední řadě i požadavky na způsob skladování balených vod. (cs)
- The concentration of easily assimilable organic carbon (AOC) is widely used for evaluation of the microbiological stability of drinking water. The major disadvantages of the conventional AOC method are a long assay time of 9-12 days, the use of a laborious and time consuming plating technique for cell counting and limited information supplied by the use of pure cultures (Pseudomonas fluorescens P-17 and Spirillum NOX). These disadvantages can be eliminated by direct cell growth enumeration by elastic light scattering detection. A new method and apparatus described in this article enables growth curves measurement with high sensitivity and resolution. (en)
|
Title
| - Metoda a přístroj pro hodnocení potenciálu pomnožování bakterií v balené vodě
- Metoda a přístroj pro hodnocení potenciálu pomnožování bakterií v balené vodě (cs)
- New method and apparatus for evaluation of bacterial regrowth potencial of bottled water (en)
|
skos:prefLabel
| - Metoda a přístroj pro hodnocení potenciálu pomnožování bakterií v balené vodě
- Metoda a přístroj pro hodnocení potenciálu pomnožování bakterií v balené vodě (cs)
- New method and apparatus for evaluation of bacterial regrowth potencial of bottled water (en)
|
skos:notation
| - RIV/00216208:11320/11:10109533!RIV12-MSM-11320___
|
http://linked.open...avai/predkladatel
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/00216208:11320/11:10109533
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - light scattering; biological stability; assimilable organic carbon (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
| |
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| - BALENÁ VODA – zdravotní a hygienická hlediska 9. ročník
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Kožíšek, František
- Pumann, Petr
- Gabriel, Petr
- Sladký, Petr
|
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
| |
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
| |
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
| |
number of pages
| |
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
| - Česká vědeckotechnická vodohospodářská společnost a Státní zdravotní ústav
|
https://schema.org/isbn
| |
http://localhost/t...ganizacniJednotka
| |
is http://linked.open...avai/riv/vysledek
of | |