Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - přeložit Podstata technického řešení spočívá v tom, že polotovar je dávkován do vody o teplotě nižší, než je teplota stabilizační, ale taková, která umožní částečné uzavření povrchu dávkovaného polotovaru 1.stabilizaci. Takto připravený polotovar lze pod vodní hladinou speciálním zařízením tvarovat (například do tvaru nepravidelného plátku). Při tom speciální zařízení zajišťuje udržení vytvořeného tvaru pod hladinou do ukončení 2.stabilizace a současně jej odsouvá z místa, kde byl vložen polotovar do místa vodního proudu o teplotě 70-100°C, v kterém se tvar po uvolnění z tvarovacího zařízení definitivně stabilizuje. Výkon zařízení je ovlivňován rychlostí vkládání polotovaru, počtem tvarovacích míst, způsobem vytváření tvaru a jeho velikostí resp. maximální tloušťkou výrobku vzhledem k potřebné době na konečnou stabilizaci. Celé zařízení je nutno samozřejmě regulovat. Pro zařízení tohoto typu, určených pro větší výkony, je možné dávkovat do vícenásobných tvarovacích elementů. (en)
- Podstata technického řešení spočívá v tom, že polotovar je dávkován do vody o teplotě nižší, než je teplota stabilizační, ale taková, která umožní částečné uzavření povrchu dávkovaného polotovaru 1.stabilizaci. Takto připravený polotovar lze pod vodní hladinou speciálním zařízením tvarovat (například do tvaru nepravidelného plátku). Při tom speciální zařízení zajišťuje udržení vytvořeného tvaru pod hladinou do ukončení 2.stabilizace a současně jej odsouvá z místa, kde byl vložen polotovar do místa vodního proudu o teplotě 70-100°C, v kterém se tvar po uvolnění z tvarovacího zařízení definitivně stabilizuje. Výkon zařízení je ovlivňován rychlostí vkládání polotovaru, počtem tvarovacích míst, způsobem vytváření tvaru a jeho velikostí resp. maximální tloušťkou výrobku vzhledem k potřebné době na konečnou stabilizaci. Celé zařízení je nutno samozřejmě regulovat. Pro zařízení tohoto typu, určených pro větší výkony, je možné dávkovat do vícenásobných tvarovacích elementů.
- Podstata technického řešení spočívá v tom, že polotovar je dávkován do vody o teplotě nižší, než je teplota stabilizační, ale taková, která umožní částečné uzavření povrchu dávkovaného polotovaru 1.stabilizaci. Takto připravený polotovar lze pod vodní hladinou speciálním zařízením tvarovat (například do tvaru nepravidelného plátku). Při tom speciální zařízení zajišťuje udržení vytvořeného tvaru pod hladinou do ukončení 2.stabilizace a současně jej odsouvá z místa, kde byl vložen polotovar do místa vodního proudu o teplotě 70-100°C, v kterém se tvar po uvolnění z tvarovacího zařízení definitivně stabilizuje. Výkon zařízení je ovlivňován rychlostí vkládání polotovaru, počtem tvarovacích míst, způsobem vytváření tvaru a jeho velikostí resp. maximální tloušťkou výrobku vzhledem k potřebné době na konečnou stabilizaci. Celé zařízení je nutno samozřejmě regulovat. Pro zařízení tohoto typu, určených pro větší výkony, je možné dávkovat do vícenásobných tvarovacích elementů. (cs)
|
Title
| - Zařízení na zpracování kombinované bílkoviny pod hladinou vody
- Device for processing combined protein under water surface (en)
- Zařízení na zpracování kombinované bílkoviny pod hladinou vody (cs)
|
skos:prefLabel
| - Zařízení na zpracování kombinované bílkoviny pod hladinou vody
- Device for processing combined protein under water surface (en)
- Zařízení na zpracování kombinované bílkoviny pod hladinou vody (cs)
|
skos:notation
| - RIV/00027022:_____/10:00000164!RIV11-MSM-00027022
|
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...onomickeParametry
| - Zařízení umožní výrobu nové potraviny -sojovo-bílkového plátku( 2 druhů), čímž se zvýší objem výroby u výrobce o 20%.
|
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/00027022:_____/10:00000164
|
http://linked.open...terniIdentifikace
| |
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open...vai/riv/kategorie
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - combined proteins; stabilization (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open.../licencniPoplatek
| |
http://linked.open...okalizaceVysledku
| - SUNFOOD s.r.o, Dobruška, ČR
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...vavai/riv/projekt
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...echnickeParametry
| - prodej užitného vzoru č. 19640 za účelem výroby (realizace), kupní smlouva č.16/10 uzavřena mezi VÚPP a SUNFOOD s.r.o. dne 7.5. 2010
|
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Strohalm, Jan
- Kýhos, Karel
|
http://linked.open...avai/riv/vlastnik
| |
http://linked.open...itiJinymSubjektem
| |
is http://linked.open...avai/riv/vysledek
of | |