Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - Příspěvek popisuje změny bílkovin vlivem umělé fuzáriové infekce u pěti odrůd pšenice ozimé s různou odolností vůči fuzáriové infekci. Kvalitativně byly vzorky hodnoceny metodou SDS PAGE a kvantitativně metodou HPLC/UV u jdnotlivých bílkovinných frakcí, t.j. albuminů a globulinů, gliadinů, gluteninů. Kvalita a množství bílkovin byla srovnávána s výsledky vzorků z téže lokality a roku bez umělé infekce.
- Příspěvek popisuje změny bílkovin vlivem umělé fuzáriové infekce u pěti odrůd pšenice ozimé s různou odolností vůči fuzáriové infekci. Kvalitativně byly vzorky hodnoceny metodou SDS PAGE a kvantitativně metodou HPLC/UV u jdnotlivých bílkovinných frakcí, t.j. albuminů a globulinů, gliadinů, gluteninů. Kvalita a množství bílkovin byla srovnávána s výsledky vzorků z téže lokality a roku bez umělé infekce. (cs)
- The contribution describes changes in protein caused by artificial Fusarium infection in five winter wheat varieties with different tolerance to Fusarium infection. The qualitative changes were evaluated using SDS PAGE an quantitative changes in particular protein fraction, i.e. albumins and globulins, gliadins, glutenins, were evaluated using HPLC/UV method. Quality and quantity of protein was compared to the results obtained from uninfected samples cropped in the same locality and year. (en)
|
Title
| - Vliv fuzáriové infekce na kvalitativní a kvantitativní složení bílkovin pšenice (Triticum aestivum L.)
- Vliv fuzáriové infekce na kvalitativní a kvantitativní složení bílkovin pšenice (Triticum aestivum L.) (cs)
- The influence of Fusarium infection on qualitative and quantitative changes in wheat (Triticum aestivum L.) proteins (en)
|
skos:prefLabel
| - Vliv fuzáriové infekce na kvalitativní a kvantitativní složení bílkovin pšenice (Triticum aestivum L.)
- Vliv fuzáriové infekce na kvalitativní a kvantitativní složení bílkovin pšenice (Triticum aestivum L.) (cs)
- The influence of Fusarium infection on qualitative and quantitative changes in wheat (Triticum aestivum L.) proteins (en)
|
skos:notation
| - RIV/00027006:_____/11:00001691!RIV12-MZE-00027006
|
http://linked.open...avai/predkladatel
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| - P(QH92155), Z(MZE0002700604)
|
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/00027006:_____/11:00001691
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - wheat; protein; Fusarium; HPLC; SDS PAGE (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
| |
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| - Vliv abiotických a biotických stresorů na vlastnosti rostlin 2011
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...vavai/riv/projekt
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Bradová, Jana
- Štočková, Lenka
- Chrpová, Jana
|
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
| |
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
| |
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
| |
number of pages
| |
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
| - Výzkumný ústav rostlinné výroby
|
https://schema.org/isbn
| |
is http://linked.open...avai/riv/vysledek
of | |