Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
rdfs:seeAlso
| |
Description
| - The fish meat consumption is gradually increasing in informed consumers. The cholesterol content and contents and ratios of saturated, monounsaturated and, above all, n-3 and n-6 polyunsaturated fatty acids in fresh water fish meat are not as favourable (en)
- Spotřeba rybího masa se u poučených spotřebitelů postupně zvyšuje. Obsah cholesterolu a obsah i vzájemný poměr nasycených, mononenasycených a především polynenasycených n-3 a n-6 mastných kyselin u sladkovodních ryb není tak příznivý jako u ryb mořských.
|
Title
| - Effect of sex, growth intensity, nutrient ratio in the diet and heat treatment on cholesterol, fatty acids, crude fat and crude protein contents in fish meat (en)
- Vliv pohlaví, intenzity růstu, poměru živin v krmné dávce a tepelné úpravy na obsah cholesterolu, mastných kyselin, tuku a bílkovin v rybím mase
|
skos:notation
| |
http://linked.open...avai/cep/aktivita
| |
http://linked.open...kovaStatniPodpora
| |
http://linked.open...ep/celkoveNaklady
| |
http://linked.open...datumDodatniDoRIV
| |
http://linked.open...i/cep/druhSouteze
| |
http://linked.open...ep/duvernostUdaju
| |
http://linked.open.../cep/fazeProjektu
| |
http://linked.open...ai/cep/hlavniObor
| |
http://linked.open...hodnoceniProjektu
| |
http://linked.open.../cep/klicovaSlova
| |
http://linked.open...ep/partnetrHlavni
| |
http://linked.open...inujicichPrijemcu
| |
http://linked.open...cep/pocetPrijemcu
| |
http://linked.open...ocetSpoluPrijemcu
| |
http://linked.open.../pocetVysledkuRIV
| |
http://linked.open...enychVysledkuVRIV
| |
http://linked.open...iciPoslednihoRoku
| |
http://linked.open...atUdajeProjZameru
| |
http://linked.open.../vavai/cep/soutez
| |
http://linked.open...usZobrazovaneFaze
| |
http://linked.open...ai/cep/typPojektu
| |
http://linked.open.../cep/vedlejsiObor
| |
http://linked.open...jektu+dodavatelem
| - Řešení projektu přispělo k rozšíření poznatků o možném vlivu intenzity růstu a tukové složky diety ryb (kapr, pstruh duhový) na hladiny cholesterolu a nutričně významných mastných kyselin v jejich svalovině. Byla stanovena výživná hodnota masa kaprů při (cs)
|
http://linked.open...tniCyklusProjektu
| |
is http://linked.open...vavai/riv/projekt
of | |
is http://linked.open...vavai/cep/projekt
of | |