Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - Cílem práce bylo popsat závislost tvrdosti modelových tavených sýrů (40 % w/w sušiny, 50 % w/w tuku v sušině) na složení ternárních směsí fosforečnanových tavicích solí (hydrogenfosforečnan sodný – DSP; difosforečnan sodný – TSPP; sodná sůl polyfosforečnanu – POLY). Trendy závislosti výše popsaných texturních parametrů na složení tavicích solí byly studovány u modelových vzorků vyrobených ze sýru eidamského typu o různé prozrálosti (2, 4 a 8 týdnů) v průběhu jejich 30denního skladování při 6°C.
- Cílem práce bylo popsat závislost tvrdosti modelových tavených sýrů (40 % w/w sušiny, 50 % w/w tuku v sušině) na složení ternárních směsí fosforečnanových tavicích solí (hydrogenfosforečnan sodný – DSP; difosforečnan sodný – TSPP; sodná sůl polyfosforečnanu – POLY). Trendy závislosti výše popsaných texturních parametrů na složení tavicích solí byly studovány u modelových vzorků vyrobených ze sýru eidamského typu o různé prozrálosti (2, 4 a 8 týdnů) v průběhu jejich 30denního skladování při 6°C. (cs)
- The aim of this work was to describe the dependence of hardness of model processed cheeses on the composition of ternary mixtures of phosphate emulsifying salsts. The trends of dependence of the above-mentioned texture parameters on the composition of emulsifying salts were studied in model samples made of cheese with different maturity (2, 4 and 8 weeks) within a 30-day storage period at 6°C. (en)
|
Title
| - The Effect of Ternary Mixtures of Emulsifying Salts on Hardness of Modes Processed Cheese in Dependence on Maturity Degree of Cheese (en)
- Vliv složení ternárních směsí tavicích solí na tvrdost modelových tavených sýrů v závislosti na stupni prozrálosti suroviny
- Vliv složení ternárních směsí tavicích solí na tvrdost modelových tavených sýrů v závislosti na stupni prozrálosti suroviny (cs)
|
skos:prefLabel
| - The Effect of Ternary Mixtures of Emulsifying Salts on Hardness of Modes Processed Cheese in Dependence on Maturity Degree of Cheese (en)
- Vliv složení ternárních směsí tavicích solí na tvrdost modelových tavených sýrů v závislosti na stupni prozrálosti suroviny
- Vliv složení ternárních směsí tavicích solí na tvrdost modelových tavených sýrů v závislosti na stupni prozrálosti suroviny (cs)
|
skos:notation
| - RIV/70883521:28110/13:43870065!RIV14-MZE-28110___
|
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/70883521:28110/13:43870065
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - Emulsifying salts, Phosphates, Processed cheese, Ternary mixture, Hardness, Cohesiveness, Adhesiveness (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
| |
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| - Hygiena Alimentorum XXXIV
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...vavai/riv/projekt
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Buňka, František
- Buňková, Leona
- Pachlová, Vendula
- Kuchař, Dalibor
|
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
| |
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
| |
number of pages
| |
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
| - Univerzita veterinárskeho lekárstva a farmácie v Košiciach
|
https://schema.org/isbn
| |
http://localhost/t...ganizacniJednotka
| |