About: The Effect of Ternary Mixtures of Emulsifying Salts on Hardness of Modes Processed Cheese in Dependence on Maturity Degree of Cheese     Goto   Sponge   Distinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Cílem práce bylo popsat závislost tvrdosti modelových tavených sýrů (40 % w/w sušiny, 50 % w/w tuku v sušině) na složení ternárních směsí fosforečnanových tavicích solí (hydrogenfosforečnan sodný – DSP; difosforečnan sodný – TSPP; sodná sůl polyfosforečnanu – POLY). Trendy závislosti výše popsaných texturních parametrů na složení tavicích solí byly studovány u modelových vzorků vyrobených ze sýru eidamského typu o různé prozrálosti (2, 4 a 8 týdnů) v průběhu jejich 30denního skladování při 6°C.
  • Cílem práce bylo popsat závislost tvrdosti modelových tavených sýrů (40 % w/w sušiny, 50 % w/w tuku v sušině) na složení ternárních směsí fosforečnanových tavicích solí (hydrogenfosforečnan sodný – DSP; difosforečnan sodný – TSPP; sodná sůl polyfosforečnanu – POLY). Trendy závislosti výše popsaných texturních parametrů na složení tavicích solí byly studovány u modelových vzorků vyrobených ze sýru eidamského typu o různé prozrálosti (2, 4 a 8 týdnů) v průběhu jejich 30denního skladování při 6°C. (cs)
  • The aim of this work was to describe the dependence of hardness of model processed cheeses on the composition of ternary mixtures of phosphate emulsifying salsts. The trends of dependence of the above-mentioned texture parameters on the composition of emulsifying salts were studied in model samples made of cheese with different maturity (2, 4 and 8 weeks) within a 30-day storage period at 6°C. (en)
Title
  • The Effect of Ternary Mixtures of Emulsifying Salts on Hardness of Modes Processed Cheese in Dependence on Maturity Degree of Cheese (en)
  • Vliv složení ternárních směsí tavicích solí na tvrdost modelových tavených sýrů v závislosti na stupni prozrálosti suroviny
  • Vliv složení ternárních směsí tavicích solí na tvrdost modelových tavených sýrů v závislosti na stupni prozrálosti suroviny (cs)
skos:prefLabel
  • The Effect of Ternary Mixtures of Emulsifying Salts on Hardness of Modes Processed Cheese in Dependence on Maturity Degree of Cheese (en)
  • Vliv složení ternárních směsí tavicích solí na tvrdost modelových tavených sýrů v závislosti na stupni prozrálosti suroviny
  • Vliv složení ternárních směsí tavicích solí na tvrdost modelových tavených sýrů v závislosti na stupni prozrálosti suroviny (cs)
skos:notation
  • RIV/70883521:28110/13:43870065!RIV14-MZE-28110___
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • P(QJ1210300), S
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 114713
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/70883521:28110/13:43870065
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • Emulsifying salts, Phosphates, Processed cheese, Ternary mixture, Hardness, Cohesiveness, Adhesiveness (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [D964D0C93752]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
  • Štrbské Pleso
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Košice
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Hygiena Alimentorum XXXIV
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...vavai/riv/projekt
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Buňka, František
  • Buňková, Leona
  • Pachlová, Vendula
  • Kuchař, Dalibor
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • Univerzita veterinárskeho lekárstva a farmácie v Košiciach
https://schema.org/isbn
  • 978-80-8077-334-2
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 28110
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 112 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software