Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - It is fermented meat product sausage type. The starting material is beef and / or pork and / or sheep meat. The mixture is enriched with probiotic bacterial culture, which performs the function of fermentation starter culture being propagated and is achieving high numbers up to 107 This effect is also achieved by the addition of prebiotics (wheat fiber, whey), which further increase the health benefit of this product. (en)
- Jedná se o tepelně neopracovaný fermentovaný masný výrobek typu klobása resp. salám. Výchozí surovinou je maso hovězí a/nebo vepřové a/nebo skopové. Dílo je obohaceno probiotickou bakteriální kulturou, která plní zároveň funkci fermentační startovací kultury přičemž se pomnoží a dlouhodobě dosahuje vysokých počtů řádově 107. Tohoto efektu je dosaženo také přídavkem příslušných prebiotik (vláknina, syrovátka), které ještě zvyšují zdravotní benefit výrobku.
- Jedná se o tepelně neopracovaný fermentovaný masný výrobek typu klobása resp. salám. Výchozí surovinou je maso hovězí a/nebo vepřové a/nebo skopové. Dílo je obohaceno probiotickou bakteriální kulturou, která plní zároveň funkci fermentační startovací kultury přičemž se pomnoží a dlouhodobě dosahuje vysokých počtů řádově 107. Tohoto efektu je dosaženo také přídavkem příslušných prebiotik (vláknina, syrovátka), které ještě zvyšují zdravotní benefit výrobku. (cs)
|
Title
| - FERMENTOVANÝ MASNÝ VÝROBEK S OBSAHEM PROBIOTICKÉ KULTURY
- FERMENTOVANÝ MASNÝ VÝROBEK S OBSAHEM PROBIOTICKÉ KULTURY (cs)
- FERMENTED MEAT PRODUCT WITH THE CONTENT OF PROBIOTIC CULTURE (en)
|
skos:prefLabel
| - FERMENTOVANÝ MASNÝ VÝROBEK S OBSAHEM PROBIOTICKÉ KULTURY
- FERMENTOVANÝ MASNÝ VÝROBEK S OBSAHEM PROBIOTICKÉ KULTURY (cs)
- FERMENTED MEAT PRODUCT WITH THE CONTENT OF PROBIOTIC CULTURE (en)
|
skos:notation
| - RIV/70883521:28110/11:63509474!RIV12-MSM-28110___
|
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| - Z(MSM2672286101), Z(MSM7088352101)
|
http://linked.open...cisloPatentuVzoru
| |
http://linked.open...eleniPatentuVzoru
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/70883521:28110/11:63509474
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - fermented meat product, probiotic, fiber (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open.../licencniPoplatek
| |
http://linked.open...ydaniPatentuVzoru
| |
http://linked.open...atelePatentuVzoru
| - Úřad průmyslového vlastnictví
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...ydaniPatentuVzoru
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Holko, Ivan
- Hrabě, Jan
- Roubal, Petr
- Šalaková, Alexandra
|
http://linked.open...mniOchranaPatentu
| |
http://linked.open...avai/riv/vlastnik
| |
http://linked.open...itiJinymSubjektem
| |
http://linked.open...uzitiPatentuVzoru
| |
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
| |
http://localhost/t...ganizacniJednotka
| |