Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - 12 samples of whipped fat CERES SOFT were analysed. Statistically significant relationship were observed between various rheological (static yield value, apparent viscosity) and sensory data (hardness, spreadability, texture acceptance). (en)
- Bylo analyzováno 12 vzorků šlehaného tuku CERES SOFT. Statisticky průkazné závislosti byly zjištěny mezi reologickými (statická mez toku, zdánlivá viskozita) a senzorickými charakteristikami (tvrdost při krájení nožem, roztíratelnost, přijatelnost textury). Texturu šlehaných tuků ovlivňuje především množství plynného dusíku a velikost bublin.
- Bylo analyzováno 12 vzorků šlehaného tuku CERES SOFT. Statisticky průkazné závislosti byly zjištěny mezi reologickými (statická mez toku, zdánlivá viskozita) a senzorickými charakteristikami (tvrdost při krájení nožem, roztíratelnost, přijatelnost textury). Texturu šlehaných tuků ovlivňuje především množství plynného dusíku a velikost bublin. (cs)
|
Title
| - Reologické, senzorické a užitné vlastnosti šlehaných tuků
- Rheological, sensory and used properties of whipped fats (en)
- Reologické, senzorické a užitné vlastnosti šlehaných tuků (cs)
|
skos:prefLabel
| - Reologické, senzorické a užitné vlastnosti šlehaných tuků
- Rheological, sensory and used properties of whipped fats (en)
- Reologické, senzorické a užitné vlastnosti šlehaných tuků (cs)
|
skos:notation
| - RIV/67985874:_____/06:00053873!RIV07-AV0-67985874
|
http://linked.open.../vavai/riv/strany
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| - P(IAA2060404), Z(AV0Z20600510)
|
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/67985874:_____/06:00053873
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - whipped fats; rheology; sensory properties; texture (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
| |
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| - Zborník prednášok z XLIV. medzinárodnej konferencie z technológie a analytiky tukov
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...vavai/riv/projekt
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Pokorný, J.
- Štern, Petr
- Panovská, Z.
- Šedivá, A.
- Svoboda, Z.
- Novák, B.
|
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
| |
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
| |
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
| |
number of pages
| |
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
| |
https://schema.org/isbn
| |