Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - In the work was done baking experiment with rye flour, to which were added buckwheat and groats in a concentration 10-50% into dough. The aim of the study was the influence of these cereals to improve the sensory properties and also the structure and characteristics of bread crumb (hardness and porosity). Sensory analysis established a positive effect of the addition of groats and buckwheat into dough. The addition of selected cereals had an impact not only on the structure of the final product, but also improved the sensory properties of wholemeal bread. (en)
- V práci byl proveden pekařský pokus s žitnou moukou, do které byly přidány pohanka a kroupy v koncentraci 10-50 % do těsta. Cílem práce byl vliv těchto cereálií na zlepšení senzorických vlastností pečiva a také na strukturu a vlastnosti střídy (tvrdost a pórovitost). Senzorická analýza prokázala pozitivní vliv přídavku krup a pohanky do těsta. Došlo ke zlepšení technologických a senzorických vlastností celozrnných výrobků.
- V práci byl proveden pekařský pokus s žitnou moukou, do které byly přidány pohanka a kroupy v koncentraci 10-50 % do těsta. Cílem práce byl vliv těchto cereálií na zlepšení senzorických vlastností pečiva a také na strukturu a vlastnosti střídy (tvrdost a pórovitost). Senzorická analýza prokázala pozitivní vliv přídavku krup a pohanky do těsta. Došlo ke zlepšení technologických a senzorických vlastností celozrnných výrobků. (cs)
|
Title
| - Vliv přídavku vybraných cereálií na strukturu žitného pečiva
- Vliv přídavku vybraných cereálií na strukturu žitného pečiva (cs)
- The effect of addition of selected cereals on the structure of rye bread (en)
|
skos:prefLabel
| - Vliv přídavku vybraných cereálií na strukturu žitného pečiva
- Vliv přídavku vybraných cereálií na strukturu žitného pečiva (cs)
- The effect of addition of selected cereals on the structure of rye bread (en)
|
skos:notation
| - RIV/62157124:16270/13:43872453!RIV14-MSM-16270___
|
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/62157124:16270/13:43872453
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - sensory analysis; buckwheat; groats; porosity (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
| |
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| - Zborník prednášok a posterov Hygiena Alimentorum XXXIV.
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Pokorná, Jana
- Tremlová, Bohuslava
- Eliášová, Martina
- Bartl, Pavel
- Ošťádalová, Martina
- Čáslavková, Petra
|
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
| |
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
| |
number of pages
| |
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
| - Univerzita veterinárného lekárstva Košice
|
https://schema.org/isbn
| |
http://localhost/t...ganizacniJednotka
| |