About: Dynamika tvorby stafylokokových enterotoxinů A a B v modelovém pokuse hodnocená metodou ELFA     Goto   Sponge   Distinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • The aim of this study was to implement a more detailed study the growth dynamics of S. aureus and the production of staphylococcal enterotoxins type A and B in (pH 5,5; 2 % NaCl). Experiments were carried out in the period of 4-8 days of incubation and temperature of 15 degr. Celsius. (en)
  • Cílem studie byla detailnější studie dynamiky růstu S. aureus a produkce staphylokokových enetrotoxinů typu A a B v BHI médiu a mléku. Vnitřní faktory odpovídaly prostředí čerstvých sýrů (pH 5,5; 2 % NaCl). Inkubace probíhala po dobu 4-8 dnů při teplotě 15 stupňů Celsia.
  • Cílem studie byla detailnější studie dynamiky růstu S. aureus a produkce staphylokokových enetrotoxinů typu A a B v BHI médiu a mléku. Vnitřní faktory odpovídaly prostředí čerstvých sýrů (pH 5,5; 2 % NaCl). Inkubace probíhala po dobu 4-8 dnů při teplotě 15 stupňů Celsia. (cs)
Title
  • Dynamika tvorby stafylokokových enterotoxinů A a B v modelovém pokuse hodnocená metodou ELFA
  • Production Dynamics of Staphylococcal Enterotoxins A and B in Model Experiments Evaluated by ELFA Method (en)
  • Dynamika tvorby stafylokokových enterotoxinů A a B v modelovém pokuse hodnocená metodou ELFA (cs)
skos:prefLabel
  • Dynamika tvorby stafylokokových enterotoxinů A a B v modelovém pokuse hodnocená metodou ELFA
  • Production Dynamics of Staphylococcal Enterotoxins A and B in Model Experiments Evaluated by ELFA Method (en)
  • Dynamika tvorby stafylokokových enterotoxinů A a B v modelovém pokuse hodnocená metodou ELFA (cs)
skos:notation
  • RIV/62157124:16270/10:00002872!RIV11-MSM-16270___
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MSM6215712402)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 255601
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/62157124:16270/10:00002872
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • S. aureus; staphylococcal enterotoxins; ELFA; soft cheese (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [3508F23BF5B3]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
  • Brno
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Brno
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Food Hygiene and Technology 40th Lenfelds and Hökls Days
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Karpíšková, Renata
  • Necidová, Lenka
  • Janštová, Bohdana
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • Veterinární a farmaceutická univerzita Brno
https://schema.org/isbn
  • 978-80-7305-121-1
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 16270
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 112 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software