About: The variability of solids-non-fat and of the freezing point of cow milk     Goto   Sponge   Distinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Changes of the freezing point of milk were determined in samples of raw milk from the farm in Ořechov. The significant changes of SNF, lactose, protein and freeing point at all were monitored during the years 1996-1997. The lowest solids-non-fat was registred in the spring months. The worse freezing point was registered in the summer months. (en)
  • V průběhu roku 1996-1997 byly sledovány změny tukuprosté sušiny a bodu mrznutí u vzorků mléka odebíraných na farmě v Ořechově. Během roku byla sledována výrazná variabilita tukuprosté sušiny, laktózy, bílkovin i bodu mrznutí. Nejnižší tukuprostá sušina byla naměřen v jarních měsících. Nejnižší hodnoty bodu mrznutí byly naměřeny v letních měsících.
Title
  • The variability of solids-non-fat and of the freezing point of cow milk (en)
  • Variabilita tukuprosté sušiny a bodu mrznutí kravského mléka
  • Variabilita tukuprosté sušiny a bodu mrznutí kravského mléka (cs)
skos:prefLabel
  • The variability of solids-non-fat and of the freezing point of cow milk (en)
  • Variabilita tukuprosté sušiny a bodu mrznutí kravského mléka
  • Variabilita tukuprosté sušiny a bodu mrznutí kravského mléka (cs)
skos:notation
  • RIV/62156489:43210/99:23400010!RIV/2000/MSM/432100
http://linked.open.../vavai/riv/strany
  • 12
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MSM 432100001)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
  • Šustová, Květoslava
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 757332
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/62156489:43210/99:23400010
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • freezing point;cow milk;milk quality (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [B08E642704A2]
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • VFU, Brno
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • XXIX. Lenfeldovy a Höklovy dny
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Šustová, Květoslava
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • VFU, Brno
https://schema.org/isbn
  • 80-85114-67-4
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 43210
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 112 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software