Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - For sensory analysis were used cheeses from different farms. Cheeses were evaluated by expert committee. As expected, were well evaluated flavored cheeses. The results of sensory evaluation show that the evaluation of goat cheeses do not have as much experience as the cheese from cow's milk, widely spread in our market. It is certain that the production of goat cheese goes into the forefornt of interest. Each sensory analysis is an essential step towards improving product quality. (en)
- Pro senzorickou analýzu byly použity sýry z různých farem. Hodnoceny byly odbornou komisí v rámci semináře o farmářské výrobě sýrů a kysaných mléčných výrobcích. Podle očekávání byly dobře hodnoceny především sýry ochucené. U těchto vzorků obsahující složka omezila vůni a chuť po kozině, které jsou při vyšší intenzitě nepříjemné.Na základě výsledků senzorického hodnocení je patrné, že v oblasti hodnocení kozích sýrů nemáme tolik zkušeností jako se sýry z mléka kravského, hojně rozšířených na našem trhu. Je jisté, že výroba kozích sýrů půjde do popředí zájmu. Každá senzorická analýza je nezbytným krokem vedoucím k zlepšování kvality výrobků. Je proto nutné se oblastí senzorického hodnocení výrobků z kozího mléka zabývat častěji.
- Pro senzorickou analýzu byly použity sýry z různých farem. Hodnoceny byly odbornou komisí v rámci semináře o farmářské výrobě sýrů a kysaných mléčných výrobcích. Podle očekávání byly dobře hodnoceny především sýry ochucené. U těchto vzorků obsahující složka omezila vůni a chuť po kozině, které jsou při vyšší intenzitě nepříjemné.Na základě výsledků senzorického hodnocení je patrné, že v oblasti hodnocení kozích sýrů nemáme tolik zkušeností jako se sýry z mléka kravského, hojně rozšířených na našem trhu. Je jisté, že výroba kozích sýrů půjde do popředí zájmu. Každá senzorická analýza je nezbytným krokem vedoucím k zlepšování kvality výrobků. Je proto nutné se oblastí senzorického hodnocení výrobků z kozího mléka zabývat častěji. (cs)
|
Title
| - Organoleptiká kvalita kozích sýrů
- Organoleptiká kvalita kozích sýrů (cs)
- Sensory quality of goat chesses (en)
|
skos:prefLabel
| - Organoleptiká kvalita kozích sýrů
- Organoleptiká kvalita kozích sýrů (cs)
- Sensory quality of goat chesses (en)
|
skos:notation
| - RIV/62156489:43210/10:00160637!RIV12-MSM-43210___
|
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/62156489:43210/10:00160637
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - sensory analysis; goat cheese (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
| |
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
| - Zemědělská 1, 613 00 Brno
|
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| - Farmářská výroba sýrů a kysaných mléčných výrobků
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...vavai/riv/projekt
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Kuchtík, Jan
- Šustová, Květoslava
- Lužová, Táňa
|
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
| |
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
| |
number of pages
| |
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
| - Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně
|
https://schema.org/isbn
| |
http://localhost/t...ganizacniJednotka
| |