Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - Pokud chceme příznivě ovlivňovat zdravotní stav populace, je zapotřebí spotřebiteli nabídnou dostatečně širokou škálu funkčních potravin, které budou kvalitní i po senzorické stránce. Senzorické vlastnosti kysaných mléčných výrobků mohou být ovlivněny v průběhu fermentace. Během fermentace dochází k mikrobiální degradaci sacharidů, citrátů, lipidů a proteinů a může tak dojít k vzniku aromatických látek, které ovlivní finální výrobek.
- Pokud chceme příznivě ovlivňovat zdravotní stav populace, je zapotřebí spotřebiteli nabídnou dostatečně širokou škálu funkčních potravin, které budou kvalitní i po senzorické stránce. Senzorické vlastnosti kysaných mléčných výrobků mohou být ovlivněny v průběhu fermentace. Během fermentace dochází k mikrobiální degradaci sacharidů, citrátů, lipidů a proteinů a může tak dojít k vzniku aromatických látek, které ovlivní finální výrobek. (cs)
- When we want to influence health condition of population, we can use function food. (en)
|
Title
| - Senzorické hodnocení kysaných mléčných nápojů s probiotickou kulturou
- Senzorické hodnocení kysaných mléčných nápojů s probiotickou kulturou (cs)
- Sensory evaluation of fermented milk drink with probiotic culture (en)
|
skos:prefLabel
| - Senzorické hodnocení kysaných mléčných nápojů s probiotickou kulturou
- Senzorické hodnocení kysaných mléčných nápojů s probiotickou kulturou (cs)
- Sensory evaluation of fermented milk drink with probiotic culture (en)
|
skos:notation
| - RIV/62156489:43210/09:00140633!RIV10-MSM-43210___
|
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/62156489:43210/09:00140633
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - sensory evaluation; milk drink; fermentation (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| - Farmářská výroba sýrů a kysaných mléčných výrobků VI
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Šulcerová, Hana
- Burdychová, Radka
- Pícková, Šárka
|
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
| |
number of pages
| |
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
| - Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně
|
https://schema.org/isbn
| |
http://localhost/t...ganizacniJednotka
| |