Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - The ripened cheese is typical by taste and aroma and also texture. The object of research was the influence of ripening on sensory and texture properties of Olomouc cheese. (en)
- Optimálně zralý sýr je typický nejen svou chutí a aromatem, ale i texturou. U tvarůžků byly stanoveny senzorické vlastnosti a byla provedena texturní analýza. Preferenčním testem pomocí slovní bodové stupnice byla hodnocena: vůně, barva, vzhled, stupeň prozrání, konzistence a chuť.
- Optimálně zralý sýr je typický nejen svou chutí a aromatem, ale i texturou. U tvarůžků byly stanoveny senzorické vlastnosti a byla provedena texturní analýza. Preferenčním testem pomocí slovní bodové stupnice byla hodnocena: vůně, barva, vzhled, stupeň prozrání, konzistence a chuť. (cs)
|
Title
| - Senzorické vlastnosti Olomouckých tvarůžků
- Sensory properties of Olomouc cheese (en)
- Senzorické vlastnosti Olomouckých tvarůžků (cs)
|
skos:prefLabel
| - Senzorické vlastnosti Olomouckých tvarůžků
- Sensory properties of Olomouc cheese (en)
- Senzorické vlastnosti Olomouckých tvarůžků (cs)
|
skos:notation
| - RIV/62156489:43210/07:00108512!RIV08-MSM-43210___
|
http://linked.open.../vavai/riv/strany
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/62156489:43210/07:00108512
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - Olomouc cheese; sensory properties; cheese (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| - Farmářská výroba sýrů a kysaných mléčných výrobků IV
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Cwiková, Olga
- Nedomová, Šárka
|
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
| |
number of pages
| |
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
| - Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně
|
https://schema.org/isbn
| |
http://localhost/t...ganizacniJednotka
| |