Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - Bylo vybráno 25 vzorků sýrů, které hodnotila odborná komise sestavená ze 14 školených posuzovatelů. Vybrané senzorické ukazatele sýrů byly posuzovány pomocí nestrukturované 100 mm grafické stupnice. Hodnocena byla intenzita vůně po kozím mléku, celková příjemnost vůně, intenzita chuti po kozím mléku, intenzita cizí chuti, celková příjemnost vzhledu a celková příjemnost chuti. Výsledky hodnocení byly statisticky zpracovány. Senzorická jakost většiny sýrů byla hodnocena velmi kladně, řada vzorků prokázala velmi vyrovnané senzorické vlastnosti.
- Bylo vybráno 25 vzorků sýrů, které hodnotila odborná komise sestavená ze 14 školených posuzovatelů. Vybrané senzorické ukazatele sýrů byly posuzovány pomocí nestrukturované 100 mm grafické stupnice. Hodnocena byla intenzita vůně po kozím mléku, celková příjemnost vůně, intenzita chuti po kozím mléku, intenzita cizí chuti, celková příjemnost vzhledu a celková příjemnost chuti. Výsledky hodnocení byly statisticky zpracovány. Senzorická jakost většiny sýrů byla hodnocena velmi kladně, řada vzorků prokázala velmi vyrovnané senzorické vlastnosti. (cs)
- Sensory properties of goat cheese produced on farm were evaluated. (en)
|
Title
| - Výsledky senzorického hodnocení kozích sýrů vyráběných na farmě
- Výsledky senzorického hodnocení kozích sýrů vyráběných na farmě (cs)
- Results or sensory evaluation of goat cheese produced on farm. (en)
|
skos:prefLabel
| - Výsledky senzorického hodnocení kozích sýrů vyráběných na farmě
- Výsledky senzorického hodnocení kozích sýrů vyráběných na farmě (cs)
- Results or sensory evaluation of goat cheese produced on farm. (en)
|
skos:notation
| - RIV/62156489:43210/06:00103951!RIV07-MSM-43210___
|
http://linked.open.../vavai/riv/strany
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/62156489:43210/06:00103951
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - farm production; goat cheese; sensory property (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
| |
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| - Farmářská výroba sýrů a kysaných mléčných výrobků
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Šustová, Květoslava
- Mikulášková, Hana
- Moncmanová, Martina
|
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
| |
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
| |
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
| |
number of pages
| |
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
| - Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně
|
https://schema.org/isbn
| |
http://localhost/t...ganizacniJednotka
| |