Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - Úvod do obecné hygieny potravin představuje analýza rizika alimentárních nebezpečí. Jednotlivá fyzikální, chemická a biologická nebezpečí ohrožující zdraví konzumenta jsou následně popsána z hlediska jejich výskytu v životním prostředí, jejich pohybu potravními řetězci, biologických účinků a především prevence. Obecnou část uzavírá sanitace v potravinářském průmyslu a podrobné vysvětlení systému HACCP. Ve speciální části je pojednána hygiena jednotlivých rizikových druhů potravin
- Úvod do obecné hygieny potravin představuje analýza rizika alimentárních nebezpečí. Jednotlivá fyzikální, chemická a biologická nebezpečí ohrožující zdraví konzumenta jsou následně popsána z hlediska jejich výskytu v životním prostředí, jejich pohybu potravními řetězci, biologických účinků a především prevence. Obecnou část uzavírá sanitace v potravinářském průmyslu a podrobné vysvětlení systému HACCP. Ve speciální části je pojednána hygiena jednotlivých rizikových druhů potravin (cs)
- General food hygiene is introduced by the risk assessment of the hazards transmissible via food, including the introduction to the food toxicology. Individual hazards threatening the consumers' health are consequently described from the viewpoint of their occurrence in the environment and foods, their transfer through the food chain, effects on man, and, above all, prevention. Most relevant physical (including radioisotopes), chemical (natural toxicants and carcinogens, contaminants, pesticide, PCB and drug residues, food additives), and biological (spoilage microorganisms, foodborne pathogenic bacteria, viruses, distorted prions or parasites) hazards are presented. The sanitation in food industry and the detailed description of the HACCP system concludes the general part. The special part deals with the hygiene of the individual most hazardous sorts of foods. (en)
|
Title
| - Food Hygiene (en)
- Obecná hygiena potravin
- Obecná hygiena potravin (cs)
|
skos:prefLabel
| - Food Hygiene (en)
- Obecná hygiena potravin
- Obecná hygiena potravin (cs)
|
skos:notation
| - RIV/62156489:43210/04:00051534!RIV06-MSM-43210___
|
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/62156489:43210/04:00051534
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - food hygiene; food safety; food toxicology; foodborne pathogens; sanitation (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| |
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...v/pocetStranKnihy
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| |
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
| |
number of pages
| |
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
| - Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně
|
https://schema.org/isbn
| |
http://localhost/t...ganizacniJednotka
| |