About: The fat content and fatty acids composition in various poppy varieties and sensory quality of poppy filling     Goto   Sponge   Distinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Bylo analyzováno složení tuku různých odrůd maku pěstovaných v ČR a provedeno senzorické hodnocení makových náplní
  • Bylo analyzováno složení tuku různých odrůd maku pěstovaných v ČR a provedeno senzorické hodnocení makových náplní (cs)
  • Composition of fatty acids of various poppy varieties were determined. The quality of poppy fillings was evaluated by sensory analysis (en)
Title
  • The fat content and fatty acids composition in various poppy varieties and sensory quality of poppy filling (en)
  • Obsah tuku a složení mastných kyselin tuku různých odrůd máku a senzorická jakost makových náplní
  • Obsah tuku a složení mastných kyselin tuku různých odrůd máku a senzorická jakost makových náplní (cs)
skos:prefLabel
  • The fat content and fatty acids composition in various poppy varieties and sensory quality of poppy filling (en)
  • Obsah tuku a složení mastných kyselin tuku různých odrůd máku a senzorická jakost makových náplní
  • Obsah tuku a složení mastných kyselin tuku různých odrůd máku a senzorická jakost makových náplní (cs)
skos:notation
  • RIV/60461373:22330/11:43892866!RIV12-MSM-22330___
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MSM6046137305)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 217276
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/60461373:22330/11:43892866
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • quality of poppy fillings; fat composition; poppy seeds (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [FA04C2785FA5]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
  • Staré Splavy
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Praha
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Sborník přednášek 49. Mezinárodní konference o olejích a tucích
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Dostálová, Jana
  • Doležal, Marek
  • Leitnerová, Dobromila
  • Devátá, Iveta
  • Pudil, František
  • Šípková, Anna
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
https://schema.org/isbn
  • 978-80-86238-84-5
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 22330
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 112 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software