Facets (new session)
Description
Metadata
Settings
owl:sameAs
Inference Rule:
asEquivalent
b3s
b3sifp
facets
http://www.w3.org/2002/07/owl#
ldp
oplweb
skos-trans
virtrdf-label
virtrdf-url
None
About:
Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů
Goto
Sponge
Distinct
Permalink
An Entity of Type :
http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek
, within Data Space :
linked.opendata.cz
associated with source
document(s)
Type:
skos:Concept
http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek
New Facet based on Instances of this Class
Attributes
Values
rdf:type
skos:Concept
http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek
Description
The technology of dishes preparation and changes of nutrients are described
(en)
V knize jsou popsány technologické postupy při přípravě pokrmů a změny které při nich probíhají
V knize jsou popsány technologické postupy při přípravě pokrmů a změny které při nich probíhají
(cs)
Title
Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů
Changes of foods during dishes preparation
(en)
Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů
(cs)
skos:prefLabel
Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů
Changes of foods during dishes preparation
(en)
Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů
(cs)
skos:notation
RIV/60461373:22330/08:00021323!RIV09-MSM-22330___
http://linked.open...avai/riv/aktivita
Z
http://linked.open...avai/riv/aktivity
Z(MSM6046137305)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
2009
http://linked.open...aciTvurceVysledku
Dostálová, Jana
http://linked.open.../riv/druhVysledku
B - Odborná kniha
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
S - Úplné a pravdivé údaje nepodléhající ochraně podle zvláštních právních předpisů
http://linked.open...titaPredkladatele
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze / Fakulta potravinářské a biochemické technologie
http://linked.open...dnocenehoVysledku
360276
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
RIV/60461373:22330/08:00021323
http://linked.open...riv/jazykVysledku
cze - čeština
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
Foods; dishes preparation; nutrient changes
(en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
Foods
dishes preparation
nutrient changes
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
[98E7032532FD]
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
Praha
http://linked.open...vEdiceCisloSvazku
1
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
GM
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
1
(
xsd:int
)
http://linked.open...v/pocetStranKnihy
70
(
xsd:int
)
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
1
(
xsd:int
)
http://linked.open...UplatneniVysledku
2008
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
Dostálová, Jana
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
Teoretické základy potravinářských a biochemických technologií
number of pages
70
(
xsd:int
)
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
Forsapi
https://schema.org/isbn
978-80-903820-8-4
http://localhost/t...ganizacniJednotka
22330
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024
Alternative Linked Data Documents:
ODE
Content Formats:
RDF
ODATA
Microdata
About
OpenLink Virtuoso
version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 112 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software