Facets (new session)
Description
Metadata
Settings
owl:sameAs
Inference Rule:
asEquivalent
b3s
b3sifp
facets
http://www.w3.org/2002/07/owl#
ldp
oplweb
skos-trans
virtrdf-label
virtrdf-url
None
About:
Použití sladidel při přípravě piškotových moučníků
Goto
Sponge
Distinct
Permalink
An Entity of Type :
http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek
, within Data Space :
linked.opendata.cz
associated with source
document(s)
Type:
skos:Concept
http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek
New Facet based on Instances of this Class
Attributes
Values
rdf:type
skos:Concept
http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek
Description
Byly porovnány senzorické charakteristiky moučníků s různými sladidly.
Byly porovnány senzorické charakteristiky moučníků s různými sladidly.
(cs)
Sensory characteristics of different cakes baked with sweeteners were studied.
(en)
Title
Použití sladidel při přípravě piškotových moučníků
Použití sladidel při přípravě piškotových moučníků
(cs)
Using of sweeteners for preparing cakes
(en)
skos:prefLabel
Použití sladidel při přípravě piškotových moučníků
Použití sladidel při přípravě piškotových moučníků
(cs)
Using of sweeteners for preparing cakes
(en)
skos:notation
RIV/60461373:22330/08:00021314!RIV09-MSM-22330___
http://linked.open...avai/riv/aktivita
Z
http://linked.open...avai/riv/aktivity
Z(MSM6046137305)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
2009
http://linked.open...aciTvurceVysledku
Panovská, Zdeňka
Váchová, Alena
http://linked.open.../riv/druhVysledku
D - Článek ve sborníku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
S - Úplné a pravdivé údaje nepodléhající ochraně podle zvláštních právních předpisů
http://linked.open...titaPredkladatele
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze / Fakulta potravinářské a biochemické technologie
http://linked.open...dnocenehoVysledku
388212
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
RIV/60461373:22330/08:00021314
http://linked.open...riv/jazykVysledku
cze - čeština
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
sensory evaluation; sweeteners; cakes
(en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
sweeteners
cakes
sensory evaluation
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
[740B8736AB72]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
Skalský Dvůr
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
Praha
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
Sborník přednášek 39. Symposia o nových směrech výroby a hodnocení potravin
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
GM
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
2
(
xsd:int
)
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
3
(
xsd:int
)
http://linked.open...UplatneniVysledku
2008
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
Šedivá, Alena
Panovská, Zdenka
Vargová, Z.
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
EUR - Evropská
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
2008-05-26
(
xsd:date
)
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
Teoretické základy potravinářských a biochemických technologií
issn
1802-1433
number of pages
4
(
xsd:int
)
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
Výzkumný ústav potravinářského průmyslu
http://localhost/t...ganizacniJednotka
22330
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024
Alternative Linked Data Documents:
ODE
Content Formats:
RDF
ODATA
Microdata
About
OpenLink Virtuoso
version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 67 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software