Facets (new session)
Description
Metadata
Settings
owl:sameAs
Inference Rule:
asEquivalent
b3s
b3sifp
facets
http://www.w3.org/2002/07/owl#
ldp
oplweb
skos-trans
virtrdf-label
virtrdf-url
None
About:
Antioxidační aktivita v reakcích neenzymového hnědnutí
Goto
Sponge
Distinct
Permalink
An Entity of Type :
http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek
, within Data Space :
linked.opendata.cz
associated with source
document(s)
Type:
skos:Concept
http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek
New Facet based on Instances of this Class
Attributes
Values
rdf:type
skos:Concept
http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek
Description
The article is focused on the formation of active sugar transformation products in the presence of amino compounds (Maillard reaction).
(en)
Příspěvek je zaměřen na vznik aktivních produktů transformace sacharidů v přítomnosti aminosloučenin (Maillardova reakce).
Příspěvek je zaměřen na vznik aktivních produktů transformace sacharidů v přítomnosti aminosloučenin (Maillardova reakce).
(cs)
Title
Antioxidační aktivita v reakcích neenzymového hnědnutí
Antioxidative activity in non-enzymatic browning reactions
(en)
Antioxidační aktivita v reakcích neenzymového hnědnutí
(cs)
skos:prefLabel
Antioxidační aktivita v reakcích neenzymového hnědnutí
Antioxidative activity in non-enzymatic browning reactions
(en)
Antioxidační aktivita v reakcích neenzymového hnědnutí
(cs)
skos:notation
RIV/60461373:22330/08:00021297!RIV09-MSM-22330___
http://linked.open...avai/riv/aktivita
P
Z
http://linked.open...avai/riv/aktivity
P(OC 125), Z(MSM6046137305)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
2009
http://linked.open...aciTvurceVysledku
Velíšek, Jan
Cejpek, Karel
Čechovská, Lucie
http://linked.open.../riv/druhVysledku
D - Článek ve sborníku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
S - Úplné a pravdivé údaje nepodléhající ochraně podle zvláštních právních předpisů
http://linked.open...titaPredkladatele
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze / Fakulta potravinářské a biochemické technologie
http://linked.open...dnocenehoVysledku
356472
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
RIV/60461373:22330/08:00021297
http://linked.open...riv/jazykVysledku
cze - čeština
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
Antioxidants; Maillard reaction; saccharides
(en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
Maillard reaction
Antioxidants
saccharides
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
[12026A6FF396]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
Skalský Dvůr
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
Praha
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
Sborník přednášek 39. Symposia o nových směrech výroby a hodnocení potravin
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
GM
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
3
(
xsd:int
)
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
3
(
xsd:int
)
http://linked.open...vavai/riv/projekt
http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/projekt/OC%20125
http://linked.open...UplatneniVysledku
2008
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
Cejpek, Karel
Velíšek, Jan
Jarolímová, Lucie
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
EUR - Evropská
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
2008-05-26
(
xsd:date
)
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
Teoretické základy potravinářských a biochemických technologií
issn
1802-1433
number of pages
3
(
xsd:int
)
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
Výzkumný ústav potravinářského průmyslu
http://localhost/t...ganizacniJednotka
22330
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024
Alternative Linked Data Documents:
ODE
Content Formats:
RDF
ODATA
Microdata
About
OpenLink Virtuoso
version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software